VIDEO Prin ce emoții a trecut Lili Sandu cu sarcina: „Exista riscul unui avort”. A anunțat sexul bebelușului!

lili-sandu-1.png

Lili Sandu a anunțat sexul bebelușului
Foto: Captură Video

Lili Sandu a dezvăluit sexul bebelușului! Viitoarea mămică, mai emoționată ca niciodată într-un filmuleț în care ea și partenerul ei, Silviu Țolu, s-au filmat în timp ce citeau rezultatele testului, pentru reacție autentică.

Deși inițial Lili Sandu, însărcinată în 4 luni, și partenerul ei, modelul Silviu Țolu, doreau să țină această informație pentru ei înșiși, iată că viitoarea mămică a anunțat, în cele din urmă, care este sexul bebelușului.

Prin intermediul unui filmuleț publicat pe platforma YouTube, Lili a povestit prin ce momente tensionate a trecut până în prezent cu sarcina, dar și răspunsul la întrebarea „e băiat sau fetiță?”.

Lili Sandu, emoții mari în timpul saricinii

Lili Sandu a povestit cum, în timpul unei vacanțe în Italia, seara, a simțit o sângerare care a dus-o direct la camera de urgență, chiar în Ajunul Crăciunului. Vedeta a stat mai multe zile internată, speriată fiind că ar putea face un avort și pierde sarcina. În cele din urmă însă, totul a fost bine, iar dacă tot era în spital, Lili a făcut atunci și prima ecografie a bebelușului.

„Aseară la 11 și jumătate, în ajunul Crăciunului, am simțit o sângerare. Am ajuns la spital, m-am internat de urgență. Acum sunt în spital și există riscul unui avort și mă rog să fie bine...Sunt în ziua Crăciunului și mă rog la Dumnezeu să facă o minune. Cât de mult mi-am dorit copilul acesta..”, spunea Lili Sandu printre lacrimi și suspine, la momentul respectiv.

Lili Sandu și Silviu Țolu vor avea un băiețel

Din fericire, doctorii i-au asigurat ulterior pe cei doi parteneri speriați că bebe era bine și că totul este în ordine. După ce s-au întors în țară, cei doi viitori părinți au făcut testul Harmony, prin care se poate afla dacă bebelușul suferă de malformații genetice, dar care anunță și sexul acestuia. Extrem de emoționați, Lili și Silviu s-au filmat în timp ce citeau rezultatele, iar marele anunț a fost făcut: cei doi vor avea un băiețel! 

Lili 40) a mărturisit că ea credea în tot acest timp că bebelușul va fi fetiță, însă, în cele din urmă, important este că testul, care este indicat pentru femeile trecute de o anumită vârstă, a arătat că micuțul este perfect sănătos.

 

Citește și:

Lili Sandu a publicat primele imagini cu burtica de gravidă! Silviu Țolu, mesaj romantic pentru viitoarea mămică

FOTO Câte kilograme a luat Lili Sandu în sarcină. Și-a etalat mândră burtica deja măricică!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1