VIDEO Poliția a publicat filmul complet al incidentului cu Boureanu. Injurii și violență

boureanu.jpg

cristian boureanu
Poliția a făcut public filmul scandalului cu Boureanu
Foto: captură video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În urmă cu câteva zile, Cristian Boureanu a fost în centrul unui scandal în trafic. Însoțit de iubita lui, Laura Dincă, și de șofer, fostul politician se afla pe scaunul din dreapta, atunci când a fost oprit de o brigadă a Poliției Rutiere.

În afara imaginilor care au făcut deja vâlvă zilele trecute în presă și pe rețelele sociale, Poliția Rutieră București a ales să publice filmul complet al evenimentelor, întregul dialog dintre Boureanu și organele de poliție, în care se implică și iubita fostului parlamentar.

Lucurile au degenerat rapid, iar până la injurii a mai fost un singur pas. Deranjat că i se cere să se legitimeze și că polițistul îi vorbește cu “tu”, Boureanu a spus sus și tare că este vorba despre abuz în serviciu. Polițistul cu care are dialogul spune că fostul deputat i-a dat cu ușa peste degete și că i-a adresat injurii grave. “Jur că îți pierzi pensia”, se aude spunând Boureanu, care-și îndeamnă iubita să filmeze.

Laura încearcă să-și calmeze partenerul, iar cei doi ies din mașină. Polițistul anunță că pe numele lui Cristi Boureanu se va face întocmi dosar penal pentru ultraj.

“L-am filmat când a tras de noi”, a spus și Laura Dincă. Un alt echipaj venit la fața locului intervine, iar fiecare dintre părți încearcă să-și zică varianta. “A tras de noi, ne-a strâns de gât”, adaugă Laura, iar polițistul cu care s-a iscat conflictul ține să atragă atenția asupra înjurăturilor și a faptului că a fost lovit peste mână.

 

"Domnul vrea să fie celebru pe Facebook", spune Boureanu, după care polițistul povestește versiunea sa și adaugă că va merge la IML pentru a demonstra că are degetul rupt. "Te liniştesc eu mâne dimneaţă, fără niciun fel de problemă, că acum nu pricepi, că eşti băut", mai ameninţă poliţistul, iar în scurt timp este lovit de Cristian Boureanu, care, la rândul lui, ripostează, pe fundalul țipetelor Laurei.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • cristian boureanu scandal politist

    Numele lui Cristian Boureanu (45 de ani) este din nou în mijlocul unui scandal de proporţii. Noaptea trecută fostul parlamentar a avut o altercaţie cu poliţiştii de la Rutieră şi a ajuns la spital după ce s-a bătut cu unul dintre ei. Politicianul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce l-a agresat pe unul din polițiști. Apropiaţii lui au, însă, altă variantă a poveştii şi susţin că Boureanu a fost provocat să facă circ.

  • cristian boureanu scandal trafic politist audieri

    A fost o a doua noapte grea pentru Cristian Boureanu. Fostul deputat a fost scos în secret de la spitalul Floreasca şi dus la audieri. După 8 ore în care a dat explicaţii în faţa magistraţilor, politicianul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia vine după scandalul de joi noaptea, când Boureanu a fost filmat în timp ce lovea sub centură un poliţist. În replică, el neagă însă toate acuzaţiile şi susţine că oamenii legii i-ar fi adus injurii şi l-au trântit la pământ.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5