VIDEO Petre Roman, primul finalist iUmor, s-a ales cu 10.000 € de la Bendeac. Glumele despre câini au fost geniale

petre_roman_1.jpg

Petre Roman, primul finalist iUmor
foto: Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Petre Roman a încheiat prima ediție din cel de-al 11-lea sezon iUmor, sâmbătă seara, la Antena 1, cu un loc în finală și o ofertă de 10.000 de euro din partea lui Mihai Bendeac.

Selly și Bogdan Mălăele au fost cei doi invitați speciali ai premierei celui de-al 11-lea sezon iUmor, în timp ce jurații au decis să trimită la votul publicului patru numere spectaculoase: Petre Roman, Gigel Frone, Fabio Biggi și Lorenzo Nardi și Andrew Staton.

Mihai Bendeac: "Îți promit că până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro"

Favoritul celor de acasă a fost Petre Roman, un tânăr iubitor de animale, care poartă fix numele fostului premier al României, și care a venit însoțit de prietenul său necuvântător, cu un număr de stand up inspirat din experiențele sale cu patrupezii. ”Există oameni care chiar fac asta, care se simt bine făcând bine”, a spus la final Mihai Bendeac, care a decis să îl ajute pe Petre Roman să își continue activitatea. „Noi urmează să mai facem o campanie de donații din carte și îți promit că până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro. Și vreau să fac public acest lucru pentru că vreau să îi încurajez și pe alții!”, a spus juratul. Cei doi se vor revedea astfel în finală pentru a stabili detaliile, după ce cei de acasă l-au votat pe Petre Roman în aplicația Antena 1.

Cum se votează la "iUmor"

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și:

VIDEO Roast-ul lui Selly de la iUmor. Influencerul a sărit calul cu glumele la adresa lui Cheloo

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5