VIDEO Paula Rotar, poveste emoționantă la SuperStar România. Moga, cu lacrimi în ochi

paula-rotaru.png

Paula Rotar, moment emoționant pe scena de la Superstar
Foto: Pro TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Emisiunea Superstar de vineri seară, 17 septembrie, a adus în casele telespectatorilor un moment emoționant, pus în scenă de nepoata unei soliste autohtone cunoscute.

Cine este Paula Rotar

Paula Rotar este din București, are 29 ani și este actriță și bioterapeut. A absolvit cu bursă UNATC și a făcut Liceul de Artă din Cluj, secția teatru, unde a avut ore obligatorii de canto și așa și-a descoperit talentul. 

Provine dintr-o familie cunoscută în lumea muzicii populare. Mătușa ei este cea mai cunoscută (Marinela Zegrean), iar bunicul este violonist (Mihai Zegrean). Paula susține că a moștenit timiditatea de la mama ei, care cântă și ea, însă doar alături de mătușa Paulei.

În paralel, concurenta pictează, pasiune pe care a descoperit-o în pandemie. Își vinde tablourile și spune că reușeste să se descurce financiar.

În 2016 și-a descoperit latura spirituală după o perioadă mai mare de depresie. A început să studieze epigenetică, biorezonața, neuroscience, ca să își poată schimba viața în mai bine, potrivit protv.ro.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5