VIDEO Narcisa Ungureanu a adus bucuria pe scena "Românii au talent". La 10 ani are deja 40 de trofee

narcisa-din-bucovina-3.jpg

narcisa
Naricisa Ungureanu are doar 10 ani, dar deține zeci de premii
Sursă foto: Arhivă personală

Vineri, 14 mai, are loc prima semifinală a show-ului "Românii au talent". 12 concurenți vor urca pe scenă și vor încerca să îi convingă atât pe telespectatori, câr și pe membrii juriului că merită un loc în marea finală. Cea care a deschis spectacolul a fost Narcisa Ungureanu, o fetiță de doar 10 ani, care are deja un palmares impresionant.

Cea care a deschis spectacolul de vineri seara a fost Narcisa Ungureanu. La doar 10 ani, copila a obținut deja 40 de trofee și 30 de medalii la diferite concursuri de interpretare muzicală. A participat de 5 ori la preselecțiile acestui show, iar acum și-a propus să ajungă în finală, așadar nimic nu îi stă în calea visului.

Povestea ei de viață i-a impresionat profund pe jurați. Originară din Bucovina, Narcisa nu a avut și nu are o viață ușoară. Tatăl ei este grav bolnav, iar micuța dorește să câștige marele premiu pentru ca el să își poată permite tratamentul.

În semifinală a ales să cânte ”Bucovina ca-n folclor” și nu a dat greș! Prestația ei a fost apreciată de Andra, care a i-a făcut un compliment pe măsură. ”Ești de vârstă cu băiatul meu, David. Te-ai născut o dată cu această emisiune. Felicitări, puiule!”. La rândul său, Florin Călinescu i-a adresat numai vorbe bune copilei și i-a urat să nu renunțe la pasiunea sa. ”Ești foarte impresionantă! Ești pe un drum foarte clar, ești deja un mare artist al genului. Sper să te țină 70 de ani. Bravo!”, au fost cuvintele acestuia. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1