VIDEO Momentul în care Boureanu primește un pumn în bărbie și cade lat

cristian_boureanu_lat_pe_jos.jpg

cristian boureanu lat pe jos
Cristian Boureanu a căzut lat, după ce a încasat un pumn de la polițistul pe care l-a lovit în zona inghinală
foto: captură Video Observator

Mărturiile Laurei Dincă din seara scandalului iscat între Cristian Boureanu și mai mulți agenți ai Poliției Române s-au dovedit a fi adevărate. La câteva zile după întâmplare, au fost publicate imaginile în care fostul politician este lovit în bărbie de polițistul pe care l-a agresat fizic.

În filmare se vede cum Boureanu cade pe asfalt și își pierde cunoștința pentru câteva momente, iar ulterior este ajutat de un polițist să se ridice. Videoclipul a fost publicat de Observator, miercuri seară (14 iunie).

Pe fundalul scandalului, se aud strigătele disperate ale Laurei Dincă, care, așa cum a mărturisit pentru presă, a crezut că iubitul ei a murit în urma loviturii încasate.

În prezent, Cristian Boureanu se află în arest pentru acuzații de ultraj, iar miercuri (14 iunie) a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, după ce a acuzat dureri de cap. 

Loading...
 
 

Citește și

 • laura dinca arest cristian boureanu vizita

  Laura Dincă a plecat val vârtej de la Cristian Boureanu (45 de ani), luni în jurul prânzului, după ce tânăra de 19 ani a reuşit doar să-i lase câteva schimburi de haine şi ceva de mâncare. Îngândurată, iubita fostului deputat şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare şi a refuzat să vorbească cu armata de jurnalişti care o aştepta la intrare.

 • cristian boureanu laura dinca casatorie

  Joi seara, Crisiti Boureanu a fost protagonistul unui scandal ce a uimit o țară întreagă. Mai multe filmulețe din seara cu pricina au fost publicate pe Youtube, filmulețe în care fostul politician a avut un comportament și limbaj total neadecvat față de oamenii legii, dar mai ales față de iubita sa, pe care a numit-o ”proastă”.

 • ioana boureanu cristian boureanu

  Sângele apă nu se face, iar proverbul e valabil şi pentru Ioana, fiica rebelă lui Cristian Boureanu, care toamna trecută îşi acuza tatăl de violenţă şi dădea declaraţii la poliţie împotriva lui. Joi noapte lucrurile au luat o turnură neaşteptată şi din duşmani, cei doi au toate şansele să se împace. Surse din anturajul fostului parlametar au povestit că adolescenta a fost extrem de îngrijorată după incidentul în care tatăl său a agresat un poliţist şi a rămas inert câteva minute pe caldarâm şi a încercat să afle totul despre starea lui de sănătate.

 • cristian boureanu scandal politist

  Numele lui Cristian Boureanu (45 de ani) este din nou în mijlocul unui scandal de proporţii. Noaptea trecută fostul parlamentar a avut o altercaţie cu poliţiştii de la Rutieră şi a ajuns la spital după ce s-a bătut cu unul dintre ei. Politicianul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce l-a agresat pe unul din polițiști. Apropiaţii lui au, însă, altă variantă a poveştii şi susţin că Boureanu a fost provocat să facă circ.