VIDEO Mihaela Rădulescu a aterizat de la Monaco direct în braţele lui Dani Oţil

mihaela-radulescu-dani-otil-emisiune-neatza-antena-1_2.jpeg

mihaela radulescu dani otil
Mihaela Radulescu, revedere după doi ani cu Dani Oţil
foto: Antena 1

Îmbrăcată super sexy, cu picioarele și decoletul la vedere, Mihaela Rădulescu a venit în România, iar primul popas l-a făcut în emsiunea fostului iubit, Dani Oțil. Cei doi au dat amănunte picante de pe vremea când formau un cuplu, s-au amuzat, iar Mihaela a făcut furori, schimbând două rochii mulate pe corp. De doi ani nu s-au mai văzut faţă în faţă.

Au avut o relație controversată, din cauza diferenței de vârstă de 11 ani dintre ei, iar astăzi s-au revăzut faţă în faţă după doi ani. Cu ocazia aniversării a 25 de ani de existență a postului Antena 1, Mihaela Rădulescu (49 de ani) a fost invitata specială în matinalul ”Neatza cu Răzvan și Dani”, alături de alte vedete ale postului.

[[{"fid":"3382628","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"mihaela radulescu","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Mihaela Rădulescu a levitat în emisiune","field_subtitle[und][0][value]":"foto: Antena 1"},"type":"media","attributes":{"alt":"mihaela radulescu","title":"Mihaela Rădulescu a levitat în emisiune","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Momentul a fost la intensitate maximă, mai ales când Dani Oțil (38 de ani) văzut-o în platou, apoi a strâns-o în brațe cu foc, ca atunci când erau un cuplu fericit. Mihaela a impresionat cu fizicul ei fără cusur, pe care și l-a pus în evidență cu ajutorul a două ținute, pe care le-a schimbat în emisiune. Și-a făcut aparițuia într-o rochie roşie, crăpată și decoltată, apoi a optat pentru o salopetă sexy. Mihaela și Dani au făcut senzație și cu dezvăluirile lor picante despre perioada în care formau un cuplu. ”Ce mai faci Dani? Am văzut cum ai crescut aici la emisiune. Ți-am dat mesaj să îmi faci micul-dejun că eu ți-am făcut atât de multe. Mi-e dor să mă trezesc dimineața. Să mă ții la curent cu ce mai faci, când te însori”, a spus Mihaela Rădulescu. La rândul lui, Dani a făcut și el dezvăluiri.

”Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-i mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj”, a spus și Dani Oțil. Mihaela şi Dani s-au despărţit în 2014, după o relaţie de 5 ani. Ulterior, Mihaela s-a cuplat cu sportivul austriac Felix Baumgartner.

Loading...

Citește și

  • foto

    Dani Oţil (37 ani), carismaticul co-prezentator al emisiunii "Neața cu Răzvan și Dani" este o fire deschisă așa că nu se ferește să își exprime sentimentele de prietenie pe care încă i le poartă Mihaelei Rădulescu, cea alături de care a trăit o poveste de dragoste controversată. În cadrul unei emisiuni televizate, Dani a făcut dezvăluiri despre relația de amiciție pe care o are în prezent cu Mihaela și i-a mulțumit acesteia pentru lecțiile pe care i le-a acordat indirect.