VIDEO Liviu Teodorescu, declarații despre logodnă. Iubește aceeași fată de 10 ani

liviu_teodorescu.jpg

Liviu Teodorescu
Foto: Arhiva personală

Pe cât de talentat e pe scenă, pe atât e de discret e cu viața sa personală. Azi, Liviu Teodorescu a făcut însă o excepție și a vorbit despre tânăra pe care o iubește din adolescență. Invitat la "Neatza", solistul a spus că nunta cu Iulia este în pregătire, după ce luna trecută s-au logodit.

liviu-teodorescu-iulia2.png

Liviu Teodorescu și Iulia
foto: Instagram

În urmă cu o lună, Liviu Teodorescu și-a cerut iubita de soție pe versuri muzicale, în fața familie și a prietenilor din online. Sunt de 10 ani împreună, practic de când erau elevi de liceu și iată că abia acum vorbesc despre pasul cel mare. ”Suntem de zece ani impreună, din liceu. Era de așteptat să o facem (nr. logodna), încă nu am făcut nunta. Dar, oricum, iubirea este iubire, indiferent că ai sau nu un inel pe mână. Însă era important pentru ea acest pas, adică pentru amândoi”, a spus Liviu Teodorescu în cadrul emisiunii de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, într-un dialog cu Florin Ristei.

Cum a cerut-o pe Iulia de soție

Liviu Teodorescu a filmat momentul romantic și l-a pus pe Instagram "Azi e ziua ei. La mulți aaaani! Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, Iulia! Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult", a scris Liviu pe Instagram.

Loading...