VIDEO Lidia Buble a filmat videoclip sexy în casa lui Ceaușescu: "O piesă despre nostalgii și doruri"

lidia-buble.png

Lidia Buble, la filmările videoclipului "Intens"
foto: Instagram

Lidia Buble a lansat zilele trecute videoclipul piesei "Intens", filmările având loc în Palatul Primăverii, fosta reședință a lui Nicolae Ceaușescu. Solista are cadre senzuale, iar versurile sunt pline de sensibilitate.

Luna martie a adus și cel mai „Intens” single pe care Lidia Buble (27 de ani) îl lansează, atât la propriu, cât și la figurat. „Intens” descrie pasiunea, dragostea, vulnerabilitatea, dar și dorința arzătoare pe care o femeie o simte atunci când iubește. „Tu ai aprins în mine un lucru nefiresc, de te văd în zece nuanțe de intens și te doresc” sunt versurile ce evidențiază intensitatea trăirilor.

Lidia Buble: "O piesă despre nostalgii, doruri, așteptări"

Cu o poveste cinematografică regizată de NGM și filmată în fosta reședință a lui Ceaușescu, videoclipul dezvăluie o Lidia cum nu am mai văzut până acum. „Pentru mine începutul de primăvară e Intens. E prima piesă dintr-o serie incredibilă de cântece cu parfum de hit. Despre tandrețe, despre nevoia noastră de a fi ocrotite, salvate, iubite și apreciate. Despre nostalgii, doruri și așteptări. Despre toate astea, în 200 de secunde intense", povestește Lidia despre noul single.
Anul trecut, artista a cucerit publicul cu hitul cu vibe-uri latino „La Luna", pentru care a colaborat cu Jay Maly și Costi, apoi a lansat „Cu ochii ăia verzi”, o baladă romantică și sensibilă, pentru cei timizi care s-au îndrăgostit inevitabil de cineva, dar care rămân totuși neobservați. În urmă cu cinci luni, Lidia Buble și Vunk au făcut echipă pentru „Vino, du-te", single de succes ce și-a făcut loc în playlist-ul radiourilor chiar înainte de lansare.

Citește și:

Cine e iubita secretă a lui Răzvan Simion! Daliana Răducan a făcut parte din echipa "Visuri la Cheie"

EXCLUSIV Lidia Buble a prins gustul luxului. Ținute bizare cu care a ieșit pe stradă și obiectul de la Răzvan pe care îl poartă obsesiv

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1