VIDEO Lidia Buble dezvăluie secretul. Cum a reușit să dea jos 15 kg

lidia_buble.jpg

lidia buble
Lidia Buble se bucură de mult succes în carieră
foto: arhivă personală

Lidia Buble (23 de ani) pare să îmbine perfect succesul profesional cu fericirea din viața personală. Partenera de viață a lui Răzvan Simion este plină de energie pe scenă, lucru care are, fără îndoială, legătură cu o schimbarea radicală a stilului ei de viață.

Lidia Buble a hotărât să-și schimbe stilul de viață în momentul în care și-a dat seama că imaginile pe care le vedea cu ea la televizor erau departe de ceea ce și-ar fi dorit să vadă. Se întâmpla în 2015, când iubita matinalului de la Antena 1 participa la show-ul ”Splash! Vedete la apă”.

Solista și-a făcut urgent abonament la sală și a umblat la meniul zilnic, iar rezultatele au apărut în timp. „Am slăbit foarte mult pentru că televizorul îngraşă şi atunci am fost oarecum obligată să slăbesc. Am dat jos 10 kilograme sau chiar mai mult, printr-o alimentaţie sănătoasă şi mult sport”, a declarat la vremea respectivă Lidia.

Lidia a slăbit așadar sănătos și constant, ceea ce a ajutat-o să arete atât de bine astăzi. Și cum obiceiurile bune trebuie păstrate, solista continuă să tragă din greu la sală. “Secretul meu pentru un corp armonios”, a recunoscut Lidia pe pagina sa de Facebook, făcând public un video realizat la sala unde își lucrează picioarele și abdomenul.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1