VIDEO La 16 ani, Monica Roșu i-a topit pe jurații SuperStar: “Ești în TOP 3 preferințe”. Tânăra a fost acompaniată de iubit

monica-rosu-iubit.png

Monica și iubitul ei, Iustin, pe scena Superstar
foto: captură PRO TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A venit, a zâmbit, a cântat și i-a dat pe spate pe exigenții jurați de la SuperStar România. La 16 ani, Monica Roșu, o tânără din Vaslui, a primit numai complimente pe scenă. Momentul a fost, într-adevăr, sublim.

Monica Roșu a alunecat perfect pe note, așa cum i-a spus Smiley, a avut carismă și o naturalețe rară. A fost acompaniată pe scenă de Iustin, un tânăt chitarist care a știut să o pună în valoare. La final, descusută de Carlas's Dreams dacă nu cumva formează un cuplu cu chitaristul ei, cu care a avut pe scenă o chimie aparte, Monica a recunoscut că sunt iubiți. "Păi de-asta vă iese, măi, așa", a punctat Carla's. Raluka i-a spus direct: “Ești în TOP 3 preferințe ale mele și sper să ajungi până la final”.

Monica Roșu, talent moștenit din familie

Monica are 16 ani, este din Vaslui și este elevă, iar Iustin, cel care o acompaniază la chitară, este iubitul său. S-au întâlnit într-o școală de muzică, unde Iustin cântă la chitară, iar Monica cântă la pian și cu vocea. Monica moștenește talentul de la tatăl său, care cântă jazz în diferite locații din Paris. Acesta cântă la saxofon și clarinet și este foarte lăudat peste hotare. Pe linia bărbătească, toți din familie cântă la instrumente, însă nu au școală. Monica se gândește să facă Conservatorul și să își facă loc în industria muzicală.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5