VIDEO Irina Loghin, ce apariție după ce s-a vindecat de Covid! Iată mesajul artistei, care revine deja pe scenă

irina-loghin1.png

Irina Loghin, cu tonus excelent după ce s-a vindecat de Covid-19

Irina Loghin are 81 de ani, dar nu ai cum să ghicești această vârstă dacă nu te uiți în buletin. Doamna muzicii populare românești a revenit în prim-plan, după ce la finalul lunii august a anunțat că a fost diagnosticată cu Covid-19. Irina Loghin va cânta duminică, 20 septembrie, la un popular domeniu turistic din munții Buzăului.

Machiată, cu părul prins, cu cercei mari, îmbrăcată în roz și cu zâmbetul pe buze. Așa apare Irina Loghin într-un filmuleț în care își anunță fanii că abia așteaptă să revină pe scenă. Potrivit Money.ro, Irina Loghin va cânta duminică (20 septembrie) în aer liber, la imensă terasă a Domeniului Gîrbea, situat în localitatea montană Bâsca Chiojdului, lângă populara cascadă Șipot, județul Buzău.

În seara respectivă, spectacolul va fi deschis de Florin Decuseară, iar de momentele muzical umoristice, se va ocupa fostul umorist de la Vacanța Mare, Florin ”Axinte” Petrescu, organizatorul evenimentului.

Irina Loghin, diagnosticată cu Covid-19, dar asimptomatică

La finalul lunii august, Irina Loghin a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19 şi a fost internată la Matei Balş, alături de soţ, Ion Cernea, fiu lor, Ciprian, şi nora artistei. „Dragii mei, după cum probabil aţi aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toţi că sunt bine, că nu am avut şi nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară şi toate analizele de sânge au ieşit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie iniţiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanţă de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubeşte şi m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoţii în suflet v-am simţit aproape în aceste zile”, scria interpreta pe Facebook.

Citește și:

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ghinion pe Fuego vineri noapte, în jurul orei 00.30, după ce a plecat de la Sala Palatului, unde a avut concert. În zona Aviatorilor, cântăreţul a fost oprit de poliţie pentru că circula cu viteză mare. Poliţiştii au stabilit că Fuego avea 103 km/oră şi i-au reţinut permisul auto pe o perioadă de trei luni.

  • Nu poate sta departe de muzică! Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Irina Loghin a avut, sâmbătă, două concerte la doar câteva ore după ce s-a externat din spital. Ea fusese internată cu probleme de tensiune şi a stat trei zile sub supravegherea medicilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1