VIDEO Îl mai stiți pe Iulian Canaf de la «Vocea României» ? A stins lumina și la «X Factor». Reacția Loredanei

loredana-canaf.jpg

Loredana a fost cucerită de talentul lui Canaf încă de când acesta a participat la „Vocea României”

După ce în urmă cu mai mulți ani a participat și la „Vocea României”, concurentul cu cea mai versatilă și „nebună” voce a urcat din nou pe scenă să o impresioneze pe Loredana, de data aceasta la „X-factor”.

La „Vocea României” a făcut chiar și parte din echipa divei și nici de data asta nu a plecat fără să audă cuvinte de laudă la adresa prestației sale din partea juratei și nu numai.

Iulian Canaf a impresionat juriul de la „X Factor”

„Am venit doar să cânt blues și să mă simt bine”, a spus Canaf. „Omul spectacolului e aici, înapoi pe scenă!”, a exclamat Loredana, recunoscându-l pe Canaf.

Iulian Canaf a interpretat piesa „Please Accept My Love”, în stilul său caracteristic, cântând plin de pasiune, făcând publicul să îl aclame și pe jurații X Factor să rămână fără cuvinte în fața talentului său împletit cu puțină „nebunie” scenică.

„Te iubesc! Minunat! (…) Ești de acolo, ești America!”, i-a declarat Loredana.

Ce am văzut astă seară este reprezentarea pasiunii și talentului în stare inițială”, a spus și Florin Ristei. „Ești un om spectaculos, eu nu am văzut în viața mea așa ceva”, a exclamat Delia. După prestația sa care i-a surprins pe jurați, aceștia au luat decizia de a-l trimite pe Canaf direct în Bootcamp, cu 4 de „DA”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X Factor România (@xfactor.romania) on

Loading...