VIDEO Gina Pistol, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre divorțul părinților: "M-am simțit a nimănui"

gina-pistol.png

Gina Pistol, dezvăluiri emoționante în podcastul lui Mihai Morar
foto: captură Youtube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gina Pistol și-a pus sufletul pe tavă în cea mai nouă ediție a podcastului "Fain și simplu", realizat de Mihai Morar. Mereu cu zâmbetul pe buze și foarte pozitivă, Gina și-a arătat vulnerabilitățile și temerile atunci când s-a întors în timp, ca să vorbească despre copilărie.

Are mereu un zâmbet pe chip şi nu ai cred că a trăit vreun mare necaz în viaţă. Totuşi, Gina Pistol (40 de ani) ascunde o dramă legată de familie. Pe când avea doar 6 ani, părinţii Ginei Pistol au divorţat, iar vedeta a rămas marcată de acel moment. L-a rememorat în discuția recentă cu Mihai Morar, la podcastul "Fain și simplu", recunâscând că teama de abandon a fost trauma pe care a dus-o cu ea din copilărie, până la maturitate, și care i-a sabotat multe relații, de-a lungul timpului.

Gina Pistol: "M-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa"

Întrebată în ce loc sau la ce moment s-a întoarce, din copilăria ei, Gina a răspuns, cu emoție: „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)... ai mei se despărțiseră (...). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol, cu ochii roșii de plâns.

"Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta", spunea, ]n trecut, Gina Pistol.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5