VIDEO Fetița Danielei Gyorfi a împlinit 10 ani. Micuța și-a dorit petrecere acasă

maria-tal.png

Maria a împlinit 10 anișori
foto: Instagram

Daniela Gyorfi (52 ani) are un motiv de fericire și mândrie. Fetița ei, Maria Gyorfi Tal, a împlinit pe 16 februarie frumoasa vârstă de 10 ani. După ce a fost sărbătorită în platoul emisiunii “La Măruță”, de la ProTV, acolo unde are și o rubrica cu interviuri cu vedete, Maria s-a bucurat sâmbătă și o petrecere aniversară, acasă.

Asta pentru că Maria nu este deloc pretențioasă și și-a dorit, pe timp de pandemie, să stea acasă, acolo unde și-a invitat două dintre cele mai bune colege și prietene, dar și pe finii ei. Maria a fost foarte fericită, s-a jucat, a dansat și a improvizat alături de prietenele ei câteva mici scenete de teatru. A primit mai multe cadouri, printre care păpuși handmade, plușuri, flori, bijuterii, dar și un delicios tort de fructe cu creme patissiere.

“Maria s-a distrat foarte tare de ziua ei. A fost fericită pentru că am lăsat-o să se sărbătorească acasă, alături de prietenele ei. Nu este un copil pretențios și nu mi-a cerut nimic special de ziua ei. Noi, părinții, ne-am bucurat că am văzut-o fericită. Maria este un copil tare bun și îmi doresc numai lucruri bune pentru ea. Sunt foarte mândră de ea!”, ne-a declarat Daniela Gyorfi.

 

Citește și:

FOTO Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor. Cum a fost la petrecerea Isabelei

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Oana Lis: ”Nu-l duc la păcănele, trebuie să-l vaccinez în martie”. Mesajul de pe tort e genial

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1