VIDEO EXCLUSIV Alexandra Stan e devastată! Părinţii ei divorţează, iar de vină ar fi chiar cântăreaţa!

Alexandra Stan.jpg

alexandra stan
Alexandra Stan este fericită în noua relaţie amoroasă
foto: arhiva personală

Succesul în muzică a urcat-o pe marile scene din lume şi i-a adus foarte mulţi bani în conturi, însă fericirea se lasă încă aşteptată. Alexandra Stan (25 de ani) susţine că nu are nicio relaţie, iar acum primeşte o nouă lovitură neaşteptată în plan personal.

Părinţii ei au ajuns la concluzia că nu mai pot trăi sub acelaşi acoperiş şi au depus actele de divorţ la Judecătoria Constanţa, scrie www.ziarulring.ro.
Acţiunea de divorţ a fost depusă pe 2 octombrie de mama artistei, cererea urmând să primească termen, cel mai probabil, la începutul anului viitor.

Surse apropiate familiei Stan au dezvăluit, pentru "Ring", că neînţelegerile dintre Daniela şi George Stan au început odată cu scandalul naţional declanşat de fiica lor acum un an. În iunie 2013, Alexandra a apărut desfigurată la toate posturile TV şi a povestit cu detalii şocante cum a fost bătută de managerul Marcel Prodan. Ulterior, s-a aflat că artista avea o relaţie cu bărbatul acuzat de vătămare corporală.

alexandra stan parinti divort

Cântăreaţa Alexandra Stan provine dintr-o familie modestă din Valu lui Traian, o comună situată lângă Constanţa, unde nu există reţea de gaze şi sistem de canalizare. Casa familiei Stan se află la marginea localităţii, chiar vizavi de cimitir. Mama ei lucrează ca vânzătoare, iar tatăl a fost parcagiu în Constanţa, apoi, pentru o perioadă, a activat ca manager de turneu pentru fiica lui. Pentru a-şi ajuta părinţii, Alexandra a câştigat primii bani ca ospătăriţă în barul deţinut de iubitul ei din adolescenţă. Din anul 2009, când a început să adune bani din muzică, Alexandra şi-a ajutat familia să reconstruiască imobilul în care locuiau cu toţii. Artista are o soră mai mare şi o nepoţică. În prezent, Alexandra stă într-un apartament din Capitală.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1