VIDEO Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut iubita de soție la Asia Express. Cum s-a întâmplat totul

emi-asia-express.png

emi la asia express
Emi a filmat cererea în căsătorie în urmă cu câteva luni, când se afla în Israel
foto: captură video/Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

După modelul Speak și Ștefania, iată că o nouă cerere în căsătorie a avut loc în noul sezon din "Asia Express" de la Antena 1. De data aceasta, cererea a fost una specială pentru că Emi de la "Noaptea Tariziu" a făcut-o când era în Israel, însă fanii au văzut-o marți, 23 noiembrie, când și-a cerut iubita în căsătorie de pe canapea.

Fanii Asia Express au avut parte de un moment romantic marți seară, la reality show-ul de la Antena 1. Emi, alias Emanuel Popescu (30 de ani) de la Noaptea Tarziu, și-a cerut iubita în căsătorie după modelul Speak și Ștefania de anul trecut.

Numai că de data aceasta a fost o cerere mai specială, căci Emi, împreună cu Cuza, au filmat momentul când se aflau în Israel, în urmă cu câteva luni, iar marți seară, în timp ce se uitau la emisiune cu prietenii lor, cu foști concurenți și reporterii de la Antena 1, la momentul respectiv Emi s-a așezat în genunchi și a cerut-o pe Mădălina în căsătorie după toate regulile artei.

Mădălina a acceptat cererea în căsătorie a lui Emi

Cu alte cuvinte, s-a pus în genunchi și i-a pus pe deget inelul de logodnă, care, așa cum a scris pe retelele sociale, era cam mare și va trebui să îl refacă.

"Toată lumea știa de moment și numai Mădălina nu. S-au strâns toți la Emi acasă, au venit și cameramanii de la Asia că să-i filmeze, dar ea nu știa. A fost o surpriză totală, iar ea a spus Da, n-avea cum altfel, pentru că se iubesc mult", au declarat surse din apropierea celor doi pentru Click!

A fost o cerere în căsătorie ieșită din comun, iar acolo, în Israel, s-a lăsat cu lacrimi atât pentru Emi, cât și pentru Cuza, care sunt foarte buni prieteni.

 

Citește și:

INTERVIU Povestea neștiută a "fraților" Cuza și Emi, de la Asia Express: «Avem același nume». Cei doi sunt uniți de coincidențe incredibile

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5