VIDEO Elena Gheorghe, piesă în limba spaniolă cu Donny și Christian D. Videoclipul e "fierbinte"

elena-gheorghe.jpg

Elena Gheorghe
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Elena Gheorghe, Donny și Christian D au lansat hitul verii. Cei trei artiști s-au unit pentru o piesă fierbinte și, în pasi de “Bailar”, așa cum este și titlul melodiei, ne prezintă în exclusivitate videoclipul.

Clipul, filmat în două zile, a transformat munca celor trei protagoniști în plăcere, pentru că au avut parte de adevărate aventuri: plimbări cu elicopterul, priveliști minunate demne de vacante exotice, piscină și, în final, au transformat un hangar într-un club de dans, cu muzică și voie bună. Și da, toate imaginile sunt filmate în frumoasa Românie, cu o echipă de profesioniști, în frunte cu regizorul Silviu Mandroc.

“Ne-am distrat mult la filmări, mai ales că am avut parte de o surpriză plină de adrenalină atunci când pilotul elicopterului ne-a surprins cu ceva skil-uri”, a declarat Christian D, unul din protagoniștii piesei “Bailar”. După 10 ani, de la prima colaborare, care a fost un succes, Dony și Elena s-au reîntâlnit în studio cu gândul unei noi reușite: “Totul a decurs conform planului și, atunci când ceea ce îți propui se așează așa cum îți creionezi de la bun început, înseamnă că rezultatul trebuie să fie unul pe măsura eforturilor. Pe tăblița regizorului scria ca la ora 23.00 să fie ultimul cadru și nu știu cum s-au așezat astrele, dar fix atunci s-au finalizat filmările. Sperăm că am reușit să transmitem un vibe de vară, așa cum merită oamenii după o perioadă grea pentru toată lumea”, a spus Dony.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul