VIDEO Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniță de la Clejani: “Ne minți ca pe proști, asumă-ți faptele”. De ce a răbufnit prezentatorul

dan_capatos.jpg

Dan Capatos l-a pus la punct pe Ioniță de la Clejani
foto: Antena Stars

E scandal între Dan Capatos și Ioniță de la Clejani! După ce lăutarul a susținut sus și tare, în emisiunea „Xtra Nght Show”, că nu el și-a turnat fiul la Poliție și că documentul furnizat de autorități ar fi "o foaie neștampilată", Dan Capatos a venit cu dovada.

Dan Capatos a făcut lumină în cazul Fulgy! Prezentatorul de la Xtra Night Show i-a declarat război lui Ioniță de la Clejani, după ce acesta a venit în emisiunea de la Antena Stars și a afirmat că nu el și-a turnat pe fiul la Poliție. Ioniță a dat vina pe presă și a mers până acolo încât a susținut că documentul furnizat de Poliție nu ar avea nici o valoare, pentru că nu ar fi ștampilat. În replică, Dan Capatos a obținut de la autorități un document fizic, ștampilat, unde scrie negru pe alb că Ioniță a fost cel care și-a dat copilul pe mâna Poliției!

Dan Capatos: "Când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta"

“Ne minți ca pe proști și, orice relație am avea, când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Este o mojicie. Asumă-ți, mă, faptele, că: da, frate, era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam! Nu încerca să faci tam-tam, și să faci și tămbălău că nu intri în emisiune, că de fapt asta a fost în seara aia: <nu intru în emisiune dacă nu zice Capatos că nu eu am chemat eu poliția>. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă, îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani, extrem de revoltat.

comunicat-politie-clejani.png

Dan Capatos a dat publicității integral documentul cu parafa insituției
foto: Antena Stars

Ce spune Poliția: "A fost transportat la o unitate spitalicească"

Ioniță de la Clejani își apără fiul, deși în comunicatul oficial al Poliției scrie clar, negru pe alb, că tatăl ar fi sunat să-și reclame fiul. "În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare", se arată în comunicatul Poliţiei. Dan Capatos a dat publicității integral documentul primit fizic, nu electronic, cu parafa insituției.

 

Dan Capatos i-a transmis lui Ioniță de la Clejani că ar putea să afle și unde este Fulgy în acest moment. "Dacă vrei, facem cerere să ne spună și unde este exact Fulgy acum, să vedem dacă este adevărat că l-ai scos din țară sau nu". "Pot să înțeleg că este o situație nasoală. Părintele se duce și își dă în gât copilul la Poliție. Se află treaba asta. Pune batista pe țambal. Nu mai face tam-tam cu o situație care îți este defavorabilă”, i-a mai transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani.

Citește și:

Ioniță de la Clejani, reacție halucinantă după ce Fulgy a fost săltat de Poliție: "El se inspiră de la artiștii din America"

Fulgy, fiul Clejanilor, internat în Spania, la dezintoxicare: "Tata a băgat în mine 800.000 de euro". Cum arată după reabilitare

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1