VIDEO Cum arată Flavia Mihășan în al doilea trimestru al sarcinii. Secretul siluetei

flavia-mihasan-copil-plaja-2.jpg

flavia mihasan
Flavia este mama unui băiețel de un pe nume, Carol
Sursă foto: Arhivă personală

Flavia Mihășan și iubitul ei Marius Moldovan se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, în luna mai a acestui an. Fosta vecină a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani este nerăbdătoare să îl țină în brațe pe cel mai nou membru al familiei și este plină de energie. Ea a dezvăluit care este secretul siluetei sale, căci deși este însărcinată în al doilea trimestru, nu a luat multe kilograme în greutate.

Flavia Mihășan va naște în luna mai. Deși sarcina este înaintată, vedeta se simte foarte bine și nu a luat în greutate. Întrebată care este secretul formei sale fizice și unei stări de spirit excelente, Flavia a dezvăluit care au fost trucurile la care a apelat.

În timpul acestei sarcini, vedeta TV nu a făcut foarte mult sport, în schimb a mers la masaj. „Atâta timp cât nu masezi burta sau nu stai pe spate și adaptezi masajul nevoilor, nu este nicio problemă cu masajul”. „Important este să faci orice lucru te face să te simți bine”, a adăugat Flavia. 

flavia-mihasan-1-400x500.jpg

flavia
Flavia Mihășan se află în ultima săptămână al celui de-al doilea trimestru de sarcină
Sursă foto: Arhivă personală

Flavia a dezvăluit că bebelușul este foarte activ și că simte adesea cum lovește cu piciorușele. "De fiecare dată când bebe lovește simt mult mai puternic și asta pe mine mă face foarte fericită. În cazul meu loviturile nu sunt dureroase, dar cu cât sunt mai puternice, cu atât îl simt mai bine", dezvăluie fosta "vecină" de la Neatza cu Răzvan și Dani. 

Diferența de vârstă dintre bebeluș și frățiorul Carol este de un an 

flavia-4.jpg

flavia
Flavia și Marius vor deveni părinți pentru a doua oară în luna mai
Sursă foto: Arhivă personală

Într-un interviu pentru revista Viva!, fosta asistentă tv a recunoscut că a fost o sarcină planificată: "În primele săptămâni am avut stări de greață, o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară".

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1