VIDEO Cum arată casa din Republica Dominicană a lui Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”

faniel-pavel1.jpg

„Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România 2021”
Foto: Arhivă personală

Prezentatorul emisiunii „Survivor România”, Daniel Pavel, loduiește de peste trei luni de zile în Republica Dominicană, într-o casă închiriată căreia i-a făcut acum și „turul”.

Deși la Survivor România condițiile sunt grele, concurenții din cele două echipe dormind în junglă, în două locuri amenajate, fără paturi, odihnindu-se pe o podea din lemn, prezentatorul show-ului nu putea, bineînțeles, să primească același tratament. Până în prezent nu erau 

însă cunoscute detalii despre locul amenajat pentru moderatorul emisiunii.

Unde locuiește Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”

Daniel Pavel locuiește într-o casă cu etaj, închiriată, în Republica Dominicană, în apropiere de locul unde au loc filmările. La parter se află bucătăria, acolo unde acesta își prepară cafeaua, dar și smoothie-urile. Acesta se bucură și de un living mare pe care îl are la dispoziție.

Pe unul dintre pereți este o ramă unde acesta are mai multe notițe despre viața „Faimoșilor”. „Am scos aici despre Faimoși. Să știu cum să îi prezint, mai interesant”, a spus Daniel Pavel la Kanal D. La etaj se află dormitorul prezentatorului, care este reprezentat de o cameră simplă, în nuanțe deschise, iar pe pereți sunt agățate mai multe tablouri. Daniel Pavel e  este prezentatorul de la „Survivor România 2021”, cel care i-a luat locul lui Dan Cruceru, prezentatorul sezonului 2.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1