VIDEO Ce i-a schimbat viața lui Alexandru Constantin

alexandru_constantin_prima_tv.jpg

Alexandru Constantin, în studioul știrilor de la Prima Tv
Alexandru Constantin apare la Prima Tv în fiecare zi și conduce un bussines de succes
sursă foto: Facebook

Socoteala de acasă nu se potrivește aproape niciodată cu cea din târg. De asta s-a convins și Alexandru Constantin (31 ani), prezentatorul știrilor sportive de la Prima TV. Vedeta recunoaște că afacerea pe care a început-o în urmă cu un an, prin care a devenit un adevărat ambasador al brandurilor românești de haine, i-a dat mari bătăi de cap, dar i-a și schimbat viața.

Cunoscutul prezentator Tv, Alexandru Constantin, a fost invitatul Simonei Muscă în prima ediție a emisiuni "În culise", difuzată la Canal 33 România. Moderatoarea emisiunii l-a provocat pe acesta să povestească ce anume se află în culisele unui om care face televiziune din adolescență, dar și care-i motivul pentru care s-a apucat de afaceri.Alexandru Constantin in studioul Canal 33, alături de Simona Muscă

Vinde colecțiile designerilor români pe o platformă online care oferă servicii ca-n străinătate

Proiectul D248 e motivul pentru care Alexandru Constantin a încheiat 2018 cum nici nu s-ar fi așteptat. A lansat platforma online care promovează designeri români și unde oricine are acces la colecții în ediție limitată, la un preț accesibil. Buticul de modă al prezentatorului de televiziune are deja câteva zeci de branduri autohtone și se laudă și cu servicii de cumpărături online premium. "Îmi doresc să ofer clienților noștri o experiență de shopping de cea mai bună calitate. Avem și un program de loialitate pe www.D248.ro , care oferă extrem de multe beneficii celor care ne aleg. E foarte important într-o afacere să îți respecți clientul și să depui efort pentru a-i satisface nevoile" spune Alexandru despre proiectul care i-a schimbat viața. 

Alexandru Constantin a fost și ospătar în timpul liceului

,,Am știut că vreau să fac televiziune, dar nu m-a bagat nimeni în seamă. Pentru a face rost de bani și a mă muta în București, m-am angajat vânzător la un magazin în Oradea. Am lucrat toate verile în timpul liceului, am fost și ospătar. Am luat un credit de 6000 lei. De toți banii m-am mutat în București în cea mai urâtă garsonieră pe care o poate găsi cineva, închiriată într-o duminică pentru că nu aveam unde să dorm.,, - a povestit Alexandru Cunostantin

Simona Muscă, de la "Conjugat la feminin", la "În culise"... pe sticlă

Emisiunea În Culise a debutat la Canal 33 România cu Alexandru Constantin ca invitat. Actorul a acceptat invitața bunei sale prietene, și colegă de scenă, Simona Muscă. Scriitoarea, care a semnat cartea "Conjugat la feminin" dezvăluie că ,,2019 începe pentru mine cu un nou proiect la care lucrez de ceva timp. Mă alătur echipei minunate care însuflețește postul Canal 33 România. Din 9 ianuarie, în fiecare miercuri de la ora 17:00 vă dau întâlnire În Culise- o emisiune cu și despre oamenii de succes care vor detalia munca din culisele carierelor lor. Vă pot spune că nu este o emisiune în care vom povesti despre “cum să...”, “cum te vezi peste 10 ani...”, “cine te inspiră...” etc! Este o emisiune în care invitatul va “declara” punctual despre cum și-a început cariera, când, de ce, cu ce fonduri, ce face zilnic în activitatea sa. Am alături o echipă minunată: Ada Marin, Oana Andreea Ganea, Ana Tvardoclib." 

Între televiziune și antreprenoriat

 

 

Loading...

Citește și

  • Prezentatorul TV se lauda cu o familie de toata frumusetea

    Alexandru Constantin (30 de ani), de la PRIMA TV, a fost mereu rezervat cand a venit vorba de viata lui personala. Prezentatorul TV se lauda insa cu o familie de toata frumusetea. Click! iti spune ce face vedeta atunci cand nu o vezi pe sticla.

  • Semne bune anul are… pentru vedeta Prima TV și cel mai nou proiect al său, Constantin Limited, haine și accesorii bărbătești, create în ediție limitată pentru bărbatul modern și activ. Proiectul înseamnă în primul rând calitate și atenție pentru detaliu, iar Alexandru Constantin era pregătit să construiască un brand cu pași mici și temeinici, însă visul american se pare că se scrie și în cazul lui.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1