VIDEO Băiatul lui Ștefan Bănică a șocat la "Te cunosc de undeva". Radu Ștefan, senzațional în rolul lui Lady Gaga

radu-stefan-lady-gaga.png

Radu Ștefan, în pielea lui Lady Gaga
foto: Captură Antena 1

Așchia nu sare departe de trunchi, iar Radu Ștefan (18 ani), fiul star-ului Ștefan Bănică, a demonstrat asta sâmbătă seara, în debutul celui de-al 16-lea sezon "Te cunosc de undeva". Tânărul a fost senzațional, imitând-o pe Lady Gaga, cu piesa "Bad Romance".

Radu Ştefan Bănică nu a scăpat de travesti, iar ruleta i-a rezervat unul chiar foarte-foarte greu: Lady Gaga, cu piesa "Bad Romance". „Piesa e un fel de ruleta rusească, totul sau nimic!”, a mărturisit Ozana Barabancea, în vreme ce Radu Ștefan nu s-a lăsat descurajat: „Sunt aici să pun în aplicare ce învăţ la UNATC!”.

radu_stefan.jpg

Radu Ștefan este bucățică ruptă din tatăl său, Ștefan Bănică
foto: Antena 1

Epilat, cu unghii false, gene lungi, lentile de contact, perucă şi tocuri, fiul lui Ștefan Bănică a impresionat cu momentul pus în scenă, așa că Ozana Barabancea i-a acordat punctaj maxim, 12 puncte. „Deşi pare firav, este de fapt un tip foarte puternic”, a mai spus Ozana Barabancea!

"Te cunosc de undeva, sezonul 16". Cine sunt cei 11 concurenți

Show-ul care reprezintă o adevărată provocare pentru artişti, deoarece le pune la grea încercare vocile, talentele actoriceşti, dar şi veleităţile într-ale dansului, "Te cunosc de undeva!", a revenit sâmbătă seara, la Antena 1, cu cel de-al 16-lea sezon. 11 concurenți talentați vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Citește și:

Poză rară cu Andreea Marin alături de fiica ei, Violeta, și fiul lui Ștefan Bănică! Cei doi frați adolescenți sunt superbi

Te cunosc de undeva, sezonul 16. Lista completă a concurenților. Fiul lui Ștefan Bănică se află printre ei, alături de o altă surpriză

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1