VIDEO Alexandra Stan a cântat în catalană la Barcelona

Alexandra Stan

Alexandra Stan

După ce a revenit în peisajul muzical solista este din nou pe val şi a lansat mai multe videoclipuri şi piese fiind invitată la show-uri de televiziune în mai multe colţuri ale lumii.

Alexandra Stan se implică ori de câte ori poate în activităţi caritabile, încercând să aducă zâmbetul pe buzele celor mai puţin norocoşi.

Artista a fost invitată să contribuie la realizarea albumului intitulat “La Marató”, care este de fapt un proiect caritabil, iniţiat de televiziunea catalană TV3, din Barcelona.

Evenimentul a fost celebrat printr-o transmisiune live de 15 ore pe TV3, în cadrul căreia Alexandra Stan a impresionat publicul spaniol, cântând piesa “Sóc Forta”, care e varianta catalană a piesei “Strong Enough”, cântată de Cher.

Nu doar artiştii s-au implicat în strângerea banilor pentru o cauză nobilă, ci şi oamenii obişnuiţi care şi-au arătat interesul pentru acţiunea de caritate prin realizarea unor flash mob-uri pe piesa Alexandrei Stan, "Sóc forta".

Momentul video cu Alexandra Stan cântând "Sóc forta"

Alexandra Stan, care este cap de afiş in campania de promovare a acestui album, a cântat alături de alte nume importante din muzica, precum Laura Pausini şi Rosario Flores.

Înfiinţată în 1992, acţiunea de caritate La Marató de TV3 a reuşit de-a lungul anilor să strângă milioane de euro pentru diferite cauze, de la boli incurabile până la boli rare.

În ediţia din acest an, banii vor merge către studiul bolilor de inimă, strângându-se, în cele 15 ore de emisie, fabuloasa sumă de 9 milioane euro.

Alexandra Stan a fost îndrăgostită

De curând Click! a aflat care a fost primul iubit al Alexandrei Stan. Este vorba de cântăreţul Dorian Popa, actor şi în serialul “Pariu cu viaţa”, cu care s-a iubit la 16 ani. Solista a mai mărturisit că la un moment dat a fost îndrăgostită de Marius Moga, iar apoi a avut o relaţie cu Marcel Prodan, cel care a şi bătut-o în urmă cu peste un an. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1