VIDEO Adda, cea mai sexy apariție de până acum. A imitat-o perfect pe Jessie J la "Te cunosc de undeva"

adda-te-cunosc-de-undeva.jpg

Adda a imitat-o pe excentrica Jessie J
foto: Antena 1

Transformări spectaculoase sâmbătă seara, la Antena 1, în cadrul galei "Te cunosc de undeva". În timp ce pe PRO TV rula celebrul film artistic "Singur acasă", la Antena 1 vedetele intrau in pielea unor personaje celebre. Cea mai apreciată a fost Adda, care a și câștigat ediția cu numărul 13.

ADDA, pe numele ei adevărat Alexandra Ada Moldovan, a reușit să obțină cel mai mare punctaj al ediției cu numărul 13 a emisiunii "Te cunosc de undeva". Artista a interpretat piesa "Nobody's Perfect" și i-a cucerit pe jurați cu atitudinea, vocea, dar și ținuta, una mult prea sexy pentru stilulei, dar care nu i-a venit rău deloc. Din contră. Adda a recunoscut însă că a întâmpinat dificultăți în crerea acelui moment. Stresul acumulat și pierderea temporară a vocii au fost provocările pe care cântăreața a trebuit să le depășească, scrie infomusic.ro. "Sincer, nu m-am așteptat. În show-ul ăsta am trecut peste toate blocajele mele sau măcar am încercat să trec peste toate blocajele mele din toate punctele de vedere. Chiar nu mă așteptam. Azi dimineață am venit cu un vibe foarte jos. Eu am încercat să dau tot ce am putut mai bun și mă bucur că ați apreciat lucrul ăsta și mulțumesc!, a declarat ADDA.

Adda, certată de Ozana la repetiții: „Stai jos că m-am enervat!”

„Stai jos că m-am enervat. Ce nu faci tu și ce nu fac mulți cântăreți din generația ta este că nu faceți vocalize. Nu vreau să fii autosuficientă”, a mustrat-o Ozana pe Adda la repetiții. Mustrările s-au dovedit a fi utile, pentru că au încurajat-o pe Adda care a creat un moment de excepție pe scena transformărilor.

Clasamentul celei de-a 13-a ediții "Te cunosc de undeva!"

ADDA - Jessie J ("Nobody's Perfect") - 57 de puncte
Toto Dumitrescu - Tyga ("Ayy Macarena") - 54 de puncte
Tavi Clonda - Ricky Martin ("Drop it on me") - 49 de puncte
AMI - Cleopatra Stratan ("Ghiță") - 39 de puncte
Adriana & Romică - Enrico Macias & Nana Mouskouri ("Milisse Mou") - 38 de puncte
Monica & Marcel - Whitney Houston & Enrique Iglesias ("Could I Have This Kiss Forever") - 31 de puncte
Jojo - Mihai Trăistariu ("Banana") - 27 de puncte
Liviu & Andrei - Matilda Pascal Cojocărița și Mirela Vaida ("Hai la joc, băieți și fete!") - 22 de puncte

Loading...