Victor Slav s-a despărțit de noua lui iubită, Raluca

victoor-slav.jpg

victor slav
Victor Slav nu mai prezintă "Vulturii de noapte"
Foto Facebook

Victor Slav a trecut repede peste despărțirea de Bianca Drăgușanu cu care are și un copil. El s-a aruncat repede în brațele altei femei, dar pare că nici această relație nu avea să dureze prea mult, el și Raluca au pus punct relației.

Victor Slav și noua lui iubita au pus stop relației pe care o începuseră acum câteva luni, dar din păcate cuplul lor nu a rezistat prea mult și și-au spus adio. Potrivit spynews.ro, Victor Slav și Raluca s-ar fi despărțit chiar de ziua Biancăi Drăgușanu.

Cum și-a cucerit Victor Slav noua iubită

Se pare că relația lor a început în vara anului trecut, când Raluca și Victor se aflau în aceeași locație. S-au văzut și s-au plăcut! Singura problemă „morală” ar putea fi însă faptul că tânăra era deja într-o relație atunci când a început să-i facă ochi dulci prezentatorului TV pe rețelele de socializare.

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru revista Viva.

raluca-silea-2-iubita-victor-slav_0.jpg

Raluca Silea, zisă și „Bombardiera”

Se pare că deși relația dintre ei s-a creat doar un urmă cu câteva luni, Raluca își vede deja viitorul alături de Victor și își dorește chiar și un copil alături de acesta. „Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect”, a mai afirmat aceeași sursă.

 

Loading...

Citește și

  • Victor Slav este „topit” după fetița lui, micuța Sofia Natalia, care pare o copie în miniatură a prezentatorului TV. Cei doi petrec mult timp împreună, iar Victor este cel mai mândru tătic, mai ales dacă luăm în considerare că micuța îi seamănă leit! Fostul moderator de la Wowbiz a publicat recent câteva imagini ce îl înfățișau pe el în copilărie, iar fanii nu au putut să nu observe că nu există diferențe prea mari între Sofia și tăticul ei, atunci când acesta avea aceeași vârstă, trăsăturile lor fiind aproape identice. Iată imaginile!

  • Victor Slav (38 de ani) este îndrăgostit lulea! Noua lui cucerire, Raluca Silea, poreclită și ”Bombardiera”, este o femeie superbă, cu chip de păpușă și cu un decolteu amețitor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1