Victor Slav a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Bianca Drăguşanu

media_139481292195217200.jpg

Victor Slav şi Bianca au divorţat la începutul acestui an, după patru luni de căsnicie
Foto: captură PRO TV

"Telenovela" Victor Slav-Bianca Drăguşanu este departe de a se încheia. După o nuntă ca-n poveşti şi un divorţ răsunător, cei doi sunt din nou împreună şi chiar vorbesc despre copii.

Puţini sunt aceia care mai înţeleg ce relaţie au, de fapt, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. După ce au divorţat la doar patru luni de la nuntă, cei doi s-au afişat din nou împreună, iar acum par să se iubească mai mult ca niciodată. În aceste condiţii, mulţi se întreabă de ce a divorţat Victor de soţia lui, dacă oricum a iertat-o? Răspunsul este, spune el, orgoliul.
"Partea nevăzută nu e deloc aşa cum pare la TV. Nu sunt îndeajuns de prost încât să povestesc cu ce am greşit eu în relaţie. "Dacă vezi acest "film" cu partea văzută, ai impresia că eu am fost băiatul bun, umilit şi luat peste picior. Într-adevăr, cred că este un coşmar pentru bărbat, pentru orgoliul său: să fie umilit public de femeia cu care e căsătorit. Tocmai din această cauză am divorţat. Nu pentru ce s-a întâmplat în sine. Nu am putut să trec peste chestia asta. Putea să se afle, să mă pună într-o situaţie... Câteodată nu e bine să ai orgoliul ăsta, n-ar fi trebuit să fie decisiv", a declarat el la emsiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

1975170_827318037321196_8127624143584244898_n.jpg

Bianca şi Victor au divorţat la începutul lui 2014, după ce a plecat la Paris cu Adi Cristea
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Băiatul de la meteo a încheiat colaborarea cu trustul din Pache Protopopescu. A dispărut brusc de la rubrica pe care o prezenta şi s-a reorientat. Click! v-a anunţat, marţi, în exclusivitate că viitorul profesional al lui Victor Slav este strâns legat de staţia din Băneasa, iar astăzi prezentatorul a făcut primele declaraţii lăsând să se înţeleagă că nu a rămas deloc pe tuşă.

  • Înainte să fie cu Anda Adam şi Bianca Drăguşanu, Victor Slav a avut iubite cuminţi, „netunate" şi care nu purtau haine din latex. După ce a devenit vedetă, prezentatorului rubricii „Vremea", de la PRO Tv, i s-au schimbat şi gusturile în materie de femei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1