Victor Slav ar fi fost prins la volan sub influența drogurilor. Ce riscă prezentatorul tv dacă se dovedește acest lucru

victoor-slav.jpg

Victor Slav ar fi fost prins la volan sub influența drogurilor
Foto Instagram

Victor Slav ar fi fost prins la volan în timp ce era sub influența drogurilor, iar potrivit declarațiilor apărute în presă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi fost singur în mașină atunci când a fost oprit de polițiști.

Victor Slav ar fi coborât din mașină, la cererea poliției, dezorientat, incoerent și avea pupilele dilatate, reacție a consumului de droguri. Acesta ar fi consumat marijuana, potrivit spynews.ro.

De asemenea, Victor Slav ar fi fost foarte calm și ar fi cooperat cu poliția, acceptând să meargă la IML pentru a-i fi luate probe de sânge care ar putea să ateste sau nu dacă celebrul prezentator de la Kanal D ar fi consumat droguri. 

În timp ce el era condus spre sediul poliției, Victor Slav ar fi acuzat stări de rău. El ar fi cerut poliției să dea niște telefoane familiei pentru a-i fi alături, însă potrivit sursei citată anterior, aceștia nu s-ar fi prezentat acolo. 

În cele din urmă, și-a chemat un avocat care i-ar fi fost alături în tot acel timp. 

Ce poate risca Victor Slav dacă se dovedește că ar fi fost găsit sub influența drogurilor

În conformitate cu prevederile articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

Loading...
 
 

Citește și

  • cristina dorobantu imi place dansul

    Sâmbătă, 31 august, de la ora 20.00, va avea loc premiera emisiunii “Îmi place dansul”, de la Kanal D, show prezentat de Victor Slav și de Cristina Dorobanțu. Cei doi ne-au povestit detalii de culise și ne-au introdus în atmosfera emisiunii, unde premiul cel mare este de 100.000 de lei.

  • Victor Slav va reveni pe micul ecran din toamnă, cu un proiect ambițios la Kanal D. Este vorba despre emisiunea “Îmi place dansul”, pe care o va prezenta alături de Cristina Dorobanțu. Dansul l-a urmărit însă și în carieră, și în viața personală. Pe fostele iubite, Bianca Drăgușanu și Anda Adam, le-a cunoscut pe platoul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la PRO TV, concurs pe care Victor l-a câștigat în 2009. Iată care sunt cele mai dragi amintiri ales lui Victor Slav și ce ne-a spus despre ele!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1