Victor Rebengiuc, despre moartea lui Stanoevici: „A căutat-o. Ascultaţi sfaturile specialiştilor, nu a foştilor securişti"

victor_rebengiuc_media-145520298137943900.jpg

Victor Rebengiuc consideră că Bogdan Stanoevici a suportat consecinţele propriilor alegeri
Citeste tot despre: 

Victor Rebengiuc consideră că Bogdan Stanoevici a suportat consecinţele propriilor alegeri şi critică persoanele care nu respectă deloc normele de siguranţă.

Marele actor Victor Rebengiuc afirmă că Bogdan Stanoevici a fost ucis de COVID-19, nu de infecţiile nosocomiale din spital. Acesta susţine că oamenii trebuie să asculte de specialişti, nu de foşti securişti.
„Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte, chiar dacă te protejezi.  Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste.  El (Bogdan Stanoeivici - n.r.) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în spitale", a declarat Victor Rebengiuc, potrivit romaniatv.net.

Citește toate informațiile pe www.adevărul.ro

Loading...
 
 

Citește și