Vica Blochina și-a vizitat bunica de 90 de ani în Lituania. E mândră de genele familiei

După vacanțele petrecute în Ibiza și Mamaia, pe Vica Blochina (44 de ani) a prins-o dorul de casă. Așa că a cumpărat bilete pentru ea și fiul ei, Edan (12 ani), apoi au zburat către Lituania, țara natală a fostei balerine.

În cele patru zile petrecute acolo a avut suficient timp să revadă locurile copilăriei. Vica și-a vizitat mama, dar și bunica de 90 de ani. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a făcut o fotografie cu bunica ei și a postat-o pe rețelele sociale împreună cu un mesaj în care explică de unde moștenește anumite calități. „Bunica mea anul acesta a împlinit 90 de ani. Nu poartă ochelari, adică bagă ața în ac, merge bine, urcă scările și este supercoerentă. Mai bea și un șpriț, deci genă bună”, a spus Vica. 

Loading...

Citește și

  • vica blochina

    Vica are succes la fani cum avea Pițurcă la suporteri pe când era antrenor la echipa națională de fotbal. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină la plajă în Mamaia, într-un costum de baie extrem de sexy. Ținuta i-a scos la vedere „fundul de braziliancă”, iar câțiva tineri nu s-au mai putut abține și au vrut poze-selfie cu apetisanta lituaniancă.

  • brigitte nastase sfat

    Minivacanța de Sfânta Maria a fost prilejul perfect pentru vedetele noastre să facă parada operațiilor estetice pe plaja din Mamaia. Printre frumusețile care au luat cu asalt litoralul românesc în acest weekend prelungit s-a aflat și Brigitte Năstase, care și-a etalat silicoanele și fundul bombat artificial în Turcia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1