Vica Blochina și-a făcut afacere cu lenjerii de pat: «Am vrut să știe tot omul cum e să dormi în lux»

vica-blochina.jpg

vica blochina
Vica Blochina și prietenele ei, ședință foto sexy în lenjeriile de lux
foto: Facebook

Face ce face și e mereu în centrul atenției! De data aceasta Vica Blochina se face remarcată datorită afacerii sale. Frumoasa blondină a lansat lenjerii de pat unicat, care deși sunt de lux, au prețuri foarte mici. ”Am vrut să stie tot cum este să doarmă în lux”, ne-a spus ea.

Zilele trecute, Vica Blochina a realizat o ședință foto inedită alături de câteva vedete din showbiz. I-a chemat în dormitorul de lux pe Dima Trofim, Natalia Mateuț și Oana Roman și s-au lăsat fotografiați în ipostaze haioase, unde altundeva decât în pat. Celebra blondină a lansat pe piață un business cu lenjerii de pat unicat, personalizate. Din materiale foarte bune, dar cu prețuri mici, lenjeriile Vicăi nu necesită călcare, se usucă foarte repede și te ajută să ai un somn odihnitor.

vica-blochina-dima-trofim.jpg

vica blochina dima trofim
Vica Blochina și Dima Trofim
foto: Facebook

„În urmă cu aproape 6 luni am implementat în România un concept unic: lenjeriile ce nu necesită călcare. Acest sistem a reusit să ușureze munca femeilor. Am fost pionierul acestui concept care a luat amploare, însă am decis că pot face ceva mult mai bun, motiv pentru care acum vin cu o altă surpriză, care cu siguranță le va bucura atât pe doamne, dar mai ales pe burlaci. Am îmbunătățit modelul chiar de la compoziția materialului, astfel încât să vă bucurați de un somn odihnitor și să nu mai pierdeți timpul cu uscarea și calcarea lor, deoarece noile produse se usucă super ușor și nu se șifonează. Produsele sunt de lux, însă preturile sunt extrem de accesibile, pentru că am considerat că e important ca toți oamenii să se bucure de lux”, ne-a spus Vica Blochina.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1