Vica Blochina, în lacrimi din cauza lui Victor Pițurcă! «Îl striga copilul tată și nu s-a uitat la el»

vica-blochina-edan.jpg

vica blochina si edan
Vica Blochina și Victor Pițurcă au un fiu, Edan (14 ani)
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vica Blochina (45 de ani) a izbucnit în plâns în emisiunea “Teo Show” de la Kanal D, atunci când a fost întrebată cum a dezamăgit-o Victor Pițurcă, tatăl băiatului ei, Edan.

Vica nu uită și nici nu poate ierta momentul în care Victor Pițurcă nu doar că a refuzat să-și recunoască fiul, dar nici măcar nu l-a băgat în seamă atunci când a venit să facă testul de paternitate la IML.

“Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic nu știa. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul. Băiatul țipa: tati, sunt eu Edan! A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat”, a povestit Vica Blochina cu lacrimi în ochi, la Kanal D.

Vica Blochina, 16 ani amanta lui Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta fostului selecționer Victor Pițurcă. Din relația lor amoroasă a rezultat un fiu, Edan (14 ani). Victor Pițurcă a preferat însă să încheie orice legătură cu Vica. Ulterior, blonda l-a dat în judecată pe fostul selecționer, cerându-i să îl recunoască pe Edan.

Abia în 2012, judecătorii au stabilit că Victor Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 9.000 de euro lunar.

Vica Blochina a declarat, în mai multe rânduri, că ar fi acceptat să fie doamna Pițurcă dacă fostul selecționer ar fi fost dispus să divorțeze de Maria Pițurcă. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Citește și:

Vica Blochina a venit cu fusta de-o palmă la poarta lui Piţurcă. Sunt prieteni de dragul fiului

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5