Viața secretă a Rocsanei Marcu, la Londra. Cu ce se ocupă și cum trăiește cu fetele ei în țara de adopție

rocsana-marcu-anglia1.png

Rocsana Marcu, o nouă viață în Anglia
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

De aproape doi ani, Rocsana Marcu s-a mutat în Londra, cu tot cu cele două fiice ale sale, iar vila din Pipera a dat-o spre închiriere. Lucrează ca agent imobiliar în Regat, dar nu a renunțat nici prima meserie, cea de cântăreață. Blondina va cânta în acest weekend într-un local, alături de Culiță Sterp, fostul concurent de la Survivor. Vedeta se descurcă foarte bine, ea câștigă și din imobiliare, dar și din muzică.

Rocsana Marcu a făcut un pas important pe toate planurile, atât profesional, cât și privat. În  plină pandemie, în luna iulie 2020, vedeta a dat dovadă de curaj când a luat decizia majoră de a pleca din ţară, dar nu singură, ci alături de cele două fiice ale ei, Mayra (14 ani) și Indira (10 ani). Să înceapă o nouă viață într-un oraș străin, mai precis în Londra, capitala Marii Britanii, nu a fost deloc ușor, mai ales că a venit la aproximativ doi ani după ce a fost scoasă de pe postul de prezentatoare de la Antena Stars. 

rocsana-marcu.jpg

rocsana marcu la londra
Rocsana Marcu este agent imobiliar la Londra
foto: arhiva personală

Rocsana Marcu: "Sunt specialist PR, expert legal și mamă pentru două fetițe minunate"

Deşi în România avea o vilă spaţioasă, cu tot ce îi trebuie, într-o zonă foarte bună, Pipera, blondina a pus în balanţă şi a ales varianta de a părăsi pentru o perioadă ţara natală. A ales Anglia pentru că mai fusese acolo, are prieteni dar și mai multe oportunităţi de joburi. Acum lucrează în imobiliare, după ce a absolvit un curs în acest domeniu, și colaborează cu mai multe agenții. "Numele meu este Rocsana Marcu și vând proprietăți de peste 10 ani. Locuiesc în Winchmore Hill, sunt specialist PR, expert legal și mamă pentru două fetițe minunate. Mi-am dat examenele la Londra și am început să lucrez ca agent imobiliar în nordul Londrei”, spune Rocsana Marcu pe site-ul personal.

rocsana-marcu-_fetite-mayra-indira.jpg

rocsana marcu impreuna cu cele doua fetite
Rocsana Marcu vrea să le ofere un viitor mai bun celor două fetițe ale ei
foto: arhiva personală

Rocsana Marcu: "În weekend merg la evenimente mereu"

Dar, iată că nici prima ei meserie nu a fost uitată și nu s-a lăsat de cântat. În domeniul muzical a activat din adolescență și tot așa s-a făcut și cunoscută în showbizul autohton. Iată că weekendul acesta va fi din nou pe scenă, în lumina reflectoarelor.  Pe 27 și 28 noiembrie, Rocsana Marcu va cânta în Restaurant Classic, din Londra. Nu este doar invitată, ci și organizatoare a evenimentului, iar pe afiș mai figurează un alt artist român, și anume Culiță Sterp, fost concurent al emisiunii "Survivor", de la Kanal D.  "Da, sunt agent imobiliar. În weekend merg la evenimente mereu. Organizez, prezint și cânt. În Londra cânt dinainte să mă stabilesc, mai precis de vreo 10 ani", a declarat Rocsana Marcu pentru Click!. Fosta prezentatoare tv a demonstrat că este foarte puternică. Are două fiice pentru care s-a zbătut foarte mult să le crească, având în vedere că le-a fost și tată, și mamă.

Ce studii are Rocsana Marcu?

Rocsana Marcu a absolvit Facultatea de Drept la Româno-Americană, dar are și un Master în Investigarea Actelor de Terorism și Securitate Publică. Prima facultate pe care a urmat-o a fost SNSPA- Secția Comunicare și Relații Publice. A mai absolvit cursurile Institutului Diplomatic Român -  Relații Internaționale.

Rocsana Marcu nu a fost niciodată căsătorită, iar pe cele două fetițe le are din două relații diferite. Rocsana a fost în proces cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu, deoarece acesta a refuzat să-şi recunoască fiica, pe Mayra. Tatăl celei de-a doua fetiţe, Indira, este avocatul Florin Moldoveanu.

Citește și:

EXCLUSIV Rocsana Marcu vinde case la Londra. De ce a renunțat la România? «Își băteau joc de copiii noștri!»

EXCLUSIV Ce notă a luat Rocsana Marcu la licență. Blonda de la Drept are două facultăți și un master în Terorism și Securitate

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5