Viața dublă a lui Bogdan Mara, cu soția și amanta

bogdan-mara1254736.jpg

Bogdan Mara (38 de ani) trece printr-o perioadă complicată din viață: oficial, e căsătorit și are doi copii, dar majoritatea timpului și-l petrece cu iubita

Click! a dezvăluit în ediţia de marți, 12 ianuarie, cel mai nou scandal din lumea mondenă. Bogdan Mara, fost fotbalist de naţională, acum preşedinte la Târgu Mureş, însurat şi cu doi copii, a fost prins în ofsaid! Cu amanta! Şi ea măritată. Acum vă prezentăm noi amănunte despre relaţia care poate rupe două căsnicii.

Bogdan Mara s-a ţinut, de-a lungul timpului, departe de scandalurile mondene. Acum, la 38 de ani, a ”coborât garda”, iar fotoreporterii Click! au fost pe fază şi l-au surprins în ipostaze care nu-i fac cinste unui bărbat însurat.

Căsătorit de patru ani cu Daniela, cu care are gemeni, fată şi băiat, Mara trăieşte de câteva luni o viaţă dublă.  Surse demne de încredere au povestit că el s-a şi mutat din locuinţa care i-a fost cămin conjugal şi a închiriat un apartament în zona de Nord a Capitalei, unde stă cu actuala iubită, Aura.

”Relaţia dintre ei a început în urmă cu mulţi ani, când el juca la Unirea Urziceni, dar nu a continuat decât o perioadă scurtă. Au reluat povestea de iubire anul trecut şi, de atunci, sunt un cuplu, în ciuda faptului că ambii sunt, în acte, căsătoriţi”, au povestit pentru Click! apropiaţii cuplului.

Interesant este că nici unul dintre protagoniştii poveştii nu a negat amantlâcul, dar nici nu a dat detalii. Soţia lui Mara, Dana, nu a vrut să comenteze, lucru de înţeles, având în vedere situaţia în care se află. La rândul lui, şeful de la Târgu Mureş a fost zgârcit cu vorbele. ”Nu prea am ce să vă spun. Haideţi mai bine să lăsăm lucrurile aşa”, s-a limitat Mara să ne declare.

La fel de succint a fost şi soţul Aurei. Deloc surprins de fotografiile în care nevasta lui apărea alături de Mara înainte de Revelion, când se îmbarcau să plece în vacanţă în Italia, Ciprian ne-a spus:” Nu mi se par foarte concludente pozele şi n-aş vrea să comentez prea mult până nu mă lămuresc. Voi vorbi cu soţia mea şi, dacă voi avea ceva de declarat, o voi face”. Interesant este faptul că, deşi a încercat să lase impresia că are un mariaj fericit, soţul amantei lui Mara se află în divorţ.

Săptămâna viitoare are termen în procesul intentat de Aura, cea care îi cere, pe lângă separarea oficială, şi daune materiale. Mai mult decât atât, ei nu se află pentru prima dată în faţa judecătorilor cerând anularea căsătoriei. Au mai făcut-o de trei ori, din 2008 încoace. De două ori s-au împăcat, iar o dată au divorţat, dar s-au recăsătorit.

Crăciunul cu soţia, Revelionul cu amanta

Click! a detonat ieri ”bomba” privind viaţa dublă pe care o duce Bogdan Mara. Fotoreporterii Click! au surprins imagini în care şeful de la Târgu Mureş părea fericit alături de familie, petrecând Crăciunul la Predeal, cu soţia şi cei doi copii. La scurt timp după întoarcerea în Bucureşti, pe 28 decembrie 2015, el a plecat cu amanta în Italia, unde au petrecut Revelionul. La aeroport, cei doi şi-au luat toate măsurile de protecţie: au coborât pe rând din taxi, au făcut controlul separat şi s-au întâlnit abia la check-in.

Bogdan se iubeşte cu actuala soţie din 2003

Daniela s-a cuplat cu Bogdan acum aproape 13 ani, după ce a pus punct relaţiei pe care a avut-o cu cântăreţul Pepe. Au fost logodiţi câţiva ani, apoi au decis să facă pasul cel mare şi s-au căsătorit în 2011. În aceeaşi perioadă, femeia a şi născut gemeni, pe Charlenne Marie si Christian Bogdan, copii pe care şi i-au dorit enorm. Naşii de botez ai micuţilor au fost antrenorul Dan Petrescu şi soţia acestuia, Adriana.

Loading...

Citește și

  • bogdan mara

    Un nou scandal zguduie lumea mondenă de la noi. Fostul fotbalist Bogdan Mara, 38 de ani, acum preşedinte la ASA Târgu Mureş, joacă, se pare, la dublu! Fotoreporterii Click! au surprins imagini mai mult decât grăitoare despre cât de uşor jonglează acesta cu soţia, Dana, 45 de ani, cu care este împreună de peste 13 ani, dar şi cu iubita, pentru care gurile rele spun că ar fi plecat de acasă.

  • borcea alina vidican

    Se complică lucrurile în familia Borcea. Cristi vrea neapărat să divorţeze de Alina şi i-ar fi făcut acesteia o ofertă mai mult decât generoasă. 600.000 de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber. Mai mult, în presă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel ar fi petrecut Revelionul alături de naşul de cununie al soţilor Borcea, Gigi Becali.

  • cristian borcea

    O soţie cu acte şi cel puţin două amante oficiale! Cam aşa a fost dintotdeauna viaţa lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum îşi spală în închisoare păcatele din dosarul transferurilor. Nici după gratii nu s-a liniştit. Vestea că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Click! vă spune cum a reuşit Borcea să jongleze cu atâtea femei, dar şi cât de generos a fost cu toate.

  • Bogdan Mara şi soţia sa, Dana Gheorghe, în vârstă de 45 de ani, sunt împreună de 11 ani şi au şi doi gemeni, un băiat şi o fată, născuţi în 2011.