«Veveriţele» lui Măruţă, ofertate să se întoarcă în televiziune

redblonde.jpg

veverite maruta redblonde scena canto teatru
"Veveriţele" lui Măruţă nu se dau jos de pe scenă
foto: arhiva personală

Mădălina Petre şi Alina Chinie sunt cele două "veveriţe" care până în urmă cu jumătate de an au condimentat emisiunea lui Cătălin Măruţă. Fetele, care fac parte din trupa Redblonde, au dispărut de pe micul ecran, însă au avut alte activităţi care să le ţină mereu extrem de ocupate. În timp ce jumătatea blondă este profesoară de canto, roşcata s-a dedicat teatrului.

"Veveriţele" lui Măruţă au treabă multă, chiar dacă au dispărut de la tv. Mădălina, care s-a şi căsătorit între timp, şi Alina au acceptat să vorbească despre activităţile lor în cel mai sincer interviu acordat Click! Artistele povestesc cu nostalgie despre momentele petrecute în platoul "La Măruţă", dar şi despre şansele pe care le au ca să revină cât de curând pe micile ecrane.   

 • A trecut aproape jumătate de an de când nu mai apăreţi la tv. Ce aţi făcut în tot acest timp?

RedBlonde: În cei 8 ani de zile în care am lucrat alături de întreagă echipa “La Măruţă”, am învăţat şi am observat că gusturile telespectatorilor, în materie tv, se schimbă foarte repede, chiar radical, de la un sezon la altul. Iată că după 8 ani de zile, a intervenit nevoia unei alte schimbări! De această dată rolul nostru în emisiune a luat sfârşit, dar ne bucurăm că în decursul timpului petrecut împreună, am fost o echipă adevărată! De când nu a mai apărut la emisiunea “La Măruţă”, trupa RedBlonde şi-a continuat activitatea obişnuită, deci a cântat şi cântă peste tot în ţară. În afară de concertele trupei, Alina s-a dedicat mai mult compoziţiei de piese şi teatrului ( joacă în piesă de teatru “Crystal”, regia: Ştefana Samfira, premieră 18 – 19 martie, Bacău ), iar Mădălina este profesoară de canto la “Stage Academy by Lora”.

madalina petre alina chinieZoom
Cele două "veveriţe" se cunosc de zece ani
foto: arhiva personală
 • Vă mai gândiţi la momentele de atunci? Cu nostalgie sau regret?

RedBlonde: Nu e că şi cum am murit! S-a încheiat doar o perioadă foarte frumoasă din viaţă noastră, atât! Noi continuăm să facem ceea ce ştim noi cel mai bine: să cântăm în concerte alături de trupa RedBlonde, să repetăm, să creăm. Normal că ne gândim cu nostalgie la perioada “La Măruţă” deoarece ne leagă foarte multe lucruri ca prieteni şi ca echipa! Regretul nu îşi are locul, deoarece de fiecare dată când ne-am implicat într-un proiect am făcut-o asumat
şi cu plăcere.

 • Aţi primit vreo ofertă de la alt post tv? Dacă ar fi aşa aţi accepta?

RedBlonde: Sincer?! Am şi refuzat! Performanţa de a fi parte dintr-un proiect atât de longeviv precum emisiunea “La Măruţă” impune câteva standarde! E greu să le atingi, dar nu imposibil, de ce nu?! Dacă ar fi vorba despre o propunere pertinentă şi care să ne pună în valoare, aşa cum a făcut-o emisiunea precedentă, probabil că am acceptă! Vorba cântecului: “Niciodată să nu spui niciodată!”

 • Mai ţineţi legătură cu Cătălin? Am văzut că a fost printre invitaţii la nuntă Mădălinei

alina chinie madalina petre veverite maruta redblondeZoom
De la nunta Mădălinei nu a lipsit Cătălin Măruţă
foto: arhiva personală

RedBlonde: Cătălin Măruţă a fost, este şi va fi prietenul nostru înainte de a fi colegul nostru. Este un profesionist care a luptat întotdeauna pentru ideea de echipă! Nu ne vom “despărţi” niciodată de el, pentru că el ştie că indiferent de situaţie, “we got his back!” . Cât despre
momentele importante din vieţile fiecăruia dintre noi, am fost, suntem şi vom fi mereu prezenţi

 • Care au fost momentele cele mai emoţionante în cei opt ani de lucru la Pro Tv?
 • madalina petre alina chinie redblonde veverite la marutaZoom
  Mădălina Petre şi Alina Chinie, pe vremea când erau la Pro Tv
  foto: arhiva personală

RedBlonde: Momente emoţionante au fost foarte multe. Am întâlnit actori excepţionali şi oameni de cultură care nu mai sunt printre noi; am întâlnit campioni care au purtat cu mândrie numele ţării peste tot; am întâlnit oamenii care au ţinut capul sus indiferent de problemele pe care le-au avut şi lista ar putea continua!

 • Când a fost ultimul concert Redblonde şi ce le pregătiţi fanilor voştri?

RedBlonde: Ultimul a fost acum două săptămâni şi următorul este chiar sâmbătă, în Bucureşti, în club The Tube unde va aşteptăm pe toţi cu mic cu mare să ne distrăm împreună. Oamenii care vin la concertele noastre ştiu că mereu vor avea parte de energie bună şi distracţie maximă!

 • Vă mai asociază oamenii cu veveriţele lui Măruţă? Vă deranjează sau vă face plăcere acest apelativ?

RedBlonde: Ooo, daa! Dar oarecum e normal pentru că timp de 8 ani, zi de zi – asta am fost. Pentru toţi suntem “veveriţe” şi sincer de ce ne-ar deranja?! E un fel de “trade mark”.

loading...

Citește și