Vedetele sunt înnebunite după mâțele lor! Unele au costat și sute de euro

5.jpg

Albertina Ionescu are o pisică din rasa Scottish Fold (500 €)

Artiştii sunt mari iubitori de animale pentru care au dat în unele cazuri şi sute bune de euro. Totuşi, cu ani în urmă, unii dintre ei nu credeau că vor avea în casă atâtea patrupede. Chiar dacă au un program foarte încărcat, Aurelian Temişan, Cezar Ouatu şi Anamaria Prodan se bucură în familie şi de compania unor pisici absolut superbe.

Spre deliciul fanilor, contratenorul Cezar Ouatu (39 de ani), cunoscut de la Eurovision şi de la emisiunea „Te cunosc de undeva!” (Antena 1), iubeşte pisicile şi nu concepe să nu aibă una în casă.

6-7-2.jpg

Jojo a adoptat-o pe Alba (rasă comună) din Deltă

Cu toate că este mereu plecat de acasă la spectacole, Ouatu are un pisoi din rasa British (300 €). Felina e fotografiată adesea de artist în toată splendoarea ei şi apoi se laudă cu ea pe conturile sociale.

6-7-4.jpg

Corina Dănilă are un motan din rasa Albastră de Rusia (300 €)

Actriţa Corina Dănilă (48 de ani), care acum 16 ani făcea furori cu rolul din serialul „Numai iubirea” (Acasă TV), se consideră iubitoare de animale.

6-7-8.jpg

Cezar Ouatu are un pisoi din rasa British (300 €)

Vedeta, care între timp a devenit prezentatoare la TVR 2,  are un motan pe nume Bruce, din rasa Albastră de Rusia (300 €), graţios, cu picioare lungi, pe care îl adoră. Spre deosebire de alte rase, motanul Corinei îţi dă impresia că merge mereu pe vârfuri.

După ce toată copilăria s-a bucurat de compania câinilor, prezentatoarea tv Albertina Ionescu (38 de ani) şi-a împlinit visul de a creşte pisici.

6-7-7.jpg

Nicole Cherry şi-a luat un o pisică din rasa British (300 €)

Aşa că vedeta a ajuns să aibă nu una, ci patru pisici pe care le adoră. Cea mai preţioasă este Princess Kitty, o pisicuţă de patru ani şi jumătate din rasa Scottish Fold (500 €). Ea este cea mai răsfăţată, iar Albertina o ia cu ea în vizite şi la plimbare.

Solistul Aurelian Temişan (47 de ani) are şi el o familie numeroasă în care sunt incluse multe patrupede. Casa lui nu mai este goală de când are animăluţe de companie.

6-7-6.jpg

Aurelian Temişan are un motan din rasa Persan Albastru (500 €)

Cântăreţul şi soţia lui, actriţa Monica Davidescu (47 de ani), au un căţeluş haios, dar şi o pisică de 16 ani, Troţki, un Persan Albastru superb (500 €). Cele două animale sunt surprinse în imagini de Monica alături de artist. Şi nu doar ei se mândresc cu pufoşeniile lor, ci şi fiica lor, Dora (9 ani), care e încântată că are mereu cu cine să se joace.

6-bun-2.jpg

George Rotaru creşte două pisici din rasa British (600 €)

Seniorul George Rotaru (66 de ani) a avut patru pisoi din rasa British. Însă cea mai mare dintre ele, Blu, mama celor două pe care le mai are, şi încă un pui neastâmpărat, pe nume Sclipici, au plecat şi nu s-au mai întors acasă. Revenit în America, solistul a fost întâmpinat de cele două mâţe British (600 €) care i-au acaparat bagajele. „S-au pus pe rând pe valiză. Ochişor e cea care stă jos şi îl păzeşte pe Lyon. I-am spus Ochişor pentru că s-a născut fără un ochi”, ne-a spus artistul care nu-şi vedea casa plină de pisici, dar acum nu concepe viaţa fără năzdrăvane.

Cântăreaţa Nicole Cherry (21 de ani) s-a mutat anul trecut cu iubitul ei, Florin (29 de ani), şi împreună se obişnuiesc să aibă responsabilităţi comune. Şi-au luat o pisică din rasa British (300 €) , însă se pare că animăluţul este mai agresiv, iar vedeta s-a ales cu multe zgârieturi. Ea a postat pe conturile sociale un filmuleţ cu pisica, iar jocul părea destul de riscant pentru Nicole. În final, mâţa s-a repezit la mâna cântăreţei şi i-a provocat mai multe zgârieturi. Artista s-a ales atunci cu râni vizibile de care s-a vindecat după mai multe zile.

Spre deosebire de celelalte vedete, actriţa Cătălina Grama (38 de ani), alias Jojo, a adoptat în vacanţa de anul trecut doi puiuţi de pisică abandonaţi în Delta Dunării. Vedeta i-a botezat Sfântul şi Alba. „Alba a devenit răsfăţata familiei, pentru că e cea mai blândă pisică din lume. Pe Sfântul din păcate l-am pierdut la finalul anului trecut”, a povestit ea pe conturile sociale. Fascinată de pisici din copilărie, Jojo spune că are o conexiune specială cu acestea. „În vacanţele -lungi de la Ceahlău, le spuneam poveşti şi le mărturiseam -toate bucuriile şi fricile mele. Mi se părea că au o înţelepciune aparte. Lenea lor, agilitatea lor, capacitatea de a vedea totul în întuneric şi paşii lor regali lipsiţi de zgomot m-au făcut mereu să ador pisicile, deşi sunt alergică la ele”, a mai spus artista.

Nucă şi Prodanca au motani din rasa Sfinx

6-7-1.jpg

Nicoleta Nucă l-a primit în dar pe Ramses, un exemplar de 1.000 €

Solista Nicoleta Nucă (26 ani) are o pisică din vara anului 2016, când a primit în dar un pui de pisică din rasa Sfinx (1.000 €). Felina, extrem de sensibilă, afectuoasă şi devotată stăpânului, e poreclită „pisica nudă” sau „golaşă”, lesne de înţeles de ce: nu are blană.

6-7-3.jpg

Anamaria Prodan e nedespărţită de Enzo, motanul pe care a dat 500 €

Pe motănelul Nicoletei îl cheamă Ramses, după numele celebrului faraon, iar solista îl adoră. În octombrie 2019, sexy-impresara Anamaria Prodan (47 ani) şi-a surprins fanii pe conturile sociale cu o poză cu noul ei motan Enzo, din rasa Sfinx, pe care a dat 500 de euro. Pentru că nu au blană, pisicile Sfinx necesită o îngrijire specială, în special temperatura constantă în casă. Anamaria l-a transformat pe Enzo într-o vedetă pe conturile sociale, unde nu ratează nici o ocazie să se pozeze cu el.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1