Vedetele se întrec în poze și mesaje după vaccinul anti-covid: "Doamne-ajută să ne facem bine”

maria_dragomiroiu.jpg

Maria Dragomiroiu
foto: arhivă personală

Vedetele au dat startul la vaccinare încă din luna ianuarie, atunci când s-a vaccinat, de pildă, Mihai Morar. Pe 8 martie a fost la vaccin Horia Brenciu, iar pe 10 martie, regina blănurilor, Flora Năstase, care a primit prima doză de vaccin. Iată cine s-a mai vaccinat dintre persoanele publice și mesaje au lăsat după.

În etapa a doua de vaccinare împotriva Covid-19 s-au încadrat persoanele cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice, lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale, aici încadrându-se și personalul din mass-media. Regina blănurilor, Flora Năstase, s-a vaccinat pe data de 10 martie și a ținut să imortalizeze momentul după ce a ieșit de la vaccinare. ”Eu m-am vaccinat! Vă rog să mă urmăriți să vedem în ce mă transform. Oricum, sunt reptiliană, având EH negativ, deci cu mine este mai greu! O zi bună!”, a scris, ironic, Flora Năstase pe Facebook.

Horia Brenciu s-a vaccinat de 8 Martie

Horia Brenciu (48 ani) se află pe lista vedetelor care au ales să se vaccineze împotriva virusului COVID-19. Vedeta Pro TV a decis să anunțe pe contul de socializare pasul pe care tocmai l-a făcut, iar internauții l-au acuzat pe artist că ar fi fost plătit pentru a se vaccina. Glumeț, Horia Brenciu a anunțat că s-a vaccinat chiar în data de 8 Martie, ca un cadou pentru cea care îi este soție, iar mesajul postat pe contul de socializare a fost următorul: ”Veni, vidi, vaccin, vici! Și dacă doriți să nu simțiți înțepătura, <My way> merge de minune! Mulțumesc soției pentru suport! PS – vaccinat de 8 martie… N-am anticipat asta. Ce nu fac eu pentru sexul frumos?!”, a scria Brenciu pe Instagram, după vaccin.

Mihai Morar, printre primele vedete TV vaccinate

Mihai Morar (39 ani) s-a vaccinat împotriva COVID-19 în ianuarie și a arătat întregii lumi momentul. Vedeta a postat o fotografie în care doar ce i se administrase serul, iar zâmbetul i se putea observa chiar dacă purta masca de protecție. „Doamne-ajută să ne facem bine”, a scris jurnalistul în cadrul postării.

 • Cătălin Bordea
  foto: arhivă personală
 • Dan Capatos
  foto: arhivă personală
 • Flora Năstase
  foto: arhivă personală
 • Horia Brenciu
 • Ion Haiduc
  foto: arhivă personală
 • Lia Lungu
  foto: arhivă personală
 • Lora
  foto: arhivă personală
 • Maria Dragomiroiu
  foto: arhivă personală
 • Mihai Morar
  foto: arhivă personală
 • Maximize

1/9

Dan Capatos: "Am fost acuzat că m-am băgat în faţă"

Dan Capatos, în vârstă de 47 de ani, a fost acuzat că s-a vaccinat înainte de a-i veni rândul. Prezentatorul de la Antena 1 este hipertensiv și a ținut să sublinieze că s-a programat pe platformă, intrând în etapa a doua de vaccinare. „Am fost acuzat că m-am băgat în faţă la vaccin! Nu este aşa. M-am programat pe platformă, am şi probleme de sănătate, plus că jurnaliştii intră în etapa a doua", a declarat Dan Capatos.

Mihai Budeanu s-a vaccinat după ce fost în stare critică din cauza Covid

Mihai Budeanu (44 ani), membru al trupei 3 Sud Est, s-a vaccinat și el împotriva SARS-CoV-2, la mai bine de trei luni după ce s-a aflat în stare critică, din cauza COVID-19, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. Mihai Budeanu se declară pro vaccinare și îi încurajează chiar și pe sceptici să facă acest pas, pentru a scădea riscul de îmbolnăvire.

mihai_budeanu_.jpg

Mihai s-a vaccinat zilele trecute anti-covid

”Am fost într-o stare foarte gravă şi doctorii, chiar şi domnul doctor Ion Alexie din Las Vegas, m-au sfătuit să mă vaccinez pentru siguranţa mea. La 28 de zile de la ieşirea din spital am avut voie să fac vaccinul şi m-am programat. Am şi făcut testul de anticorpi. M-am vaccinat cu Pfizer, prima doză am făcut-o vineri, pe 26 martie fac şi rapelul. Am avut prioritate datorită stării grave pe care am avut-o. Şi soţia mea se vaccinează pe 13 martie, dar cu AstraZeneca. Am rămas după vaccin 15 minute cu două asistente, care m-au recunoscut şi mi-au cerut să facem poze. La prima doză nu am avut nici o reacţie. L-am făcut la Hârşova, acolo am prins loc, totul foarte organizat. Lumea vrea sa intre în normalitate. Eu unul l-am făcut că aşa am simţit, nu vreau sa mai trăiesc vreodată episodul de atunci. Şi soţia mea şi copiii au avut boala, dar au avut forme uşoare”, a declarat el pentru Click!

Lora: „Cred că e al zecelea vaccin din viața mea"

Lora (38 ani), prezentatoarea de la "Vorbește lumea" (PRO TV), a făcut vaccinul și a arătat asta fanilor ei. „Cred că e al zecelea vaccin din viața mea. Am făcut eforturi să am creierii intacți… că nah… e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai doamne ajută!”, a declarat Lora, curajoasă, pe InstaStories. După ce a primit doza de vaccin anti-COVID-19, cântăreața a imortalizat flaconul cu ser într-o fotografie, pentru a le arăta fanilor cu ce anume s-a imunizat.

Ion Haiduc a găsit loc liber la Țăndărei

Ion Haiduc (73 de ani) a ales să se imunizeze în altă parte. Deși stă în București, a mers 150 km ca să primească serul, până în județul Ialomița. ”M-am intersectat cu Pfize-rul! A trebuit să mă duc până la Țăndărei. Nu m-a durut și nu mă doare nimic, au trecut aproape 12 ore. Vă îmbrățișez cu drag!”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook, unde a postat o fotografie din timpul vaccinării.

Lia Lungu: "Eu cred în rațiunea binelui"

Interpreta de muzică populară Lia Lungu (67 de ani) a fost prinsă de pandemie în SUA, unde a stat 20 de ani. Cum s-a putut, aceasta s-a programat pentru a face vaccinul și, pentru a da un îndemn și altora, solista a postat imagini pe Facebook. ”Dincolo de frică, de idei pro ori contra, de conspirații, eu cred în rațiunea binelui, în Îndumnezeirea din oameni! Aleg Viața! Să fim Binecuvântați”, a scris Lia Lungu, după ce s-a vaccinat în America, la New York, pe data de 17 februarie 2021.

Și Maria Dragomiroiu s-a vaccinat

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu (65 de ani) abia așteaptă să circule oriunde dorește și are nevoie, dar totodată să fie protejată de covid. Artista s-a vaccinat imediat ce s-a putut și i-a informat imediat și pe prietenii ei virtuali. "Gata, m-am vaccinat", a făcut artista anunțul pe Facebook. 

Citește și:

EXCLUSIV Mihai Budeanu, totul despre calvarul Covid și tratamentul care l-a salvat de la moarte: “Dacă iei ivermectină, o faci pe barba ta“

Adela Popescu şi-a pozat burtica, Radu Vâlcan s-a vaccinat


 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1