Vedetele s-au întrecut în ținute extravagante la Palatul Parlamentului!

andreea-banica-elle-style-awards.jpg

Andreea Bănică, strălucitoare din cap până în picioare la ELLE Style Awards
Foto Instagram

Seara de marți, 13 noiembrie, le-a pus vedetelor autohtone la încercarea creativitatea și simțul estetic. Cum la Palatul Parlamentului a avut loc una dintre cele mai așteptate petreceri ale anului, ELLE Style Awards, divele din showbizul românesc au dorit să se afișeze cu ținute remarcabile, având grijă ca seara petrecerii să fie una memorabilă.

Ținute care mai de care mai extravagante la Palatul Parlamentului! Strălucirea și opulența au fost îngredientele care au făcut petrecerea ELLE Style Awards

să fie una cu adevărat memorabilă! Vedetele s-au întrecut în ținute cât mai elegante, fiecare dintre dorind să atragă cât mai multe priviri în cadrul petrecerii. Evenimentul care premiază cele mai sonore nume din industria fashion & style, iar seara de marți a notat a șaptea ediție a evenimentului și 21 de ani de la apariția pe piață a revistei Elle.

Dress code-ul a fost unul care a pus la încercare imaginația și creativitatea participanților, acesta având trei teme: Noir / Glitter / Extravagaza. Astfel, vedetele au putut alege să poarte ținute negre, cu glitter, fie extravagante, sau o combiație a acestor trei teme, pentru cele mai îndrăznețe invitate.

Vedetele care au ales paietele

Printre iubitoarele de fashion din seara de marți, s-au numărat câteva care au optat pentru „sclipire” și la propriu și la figurat. Brigitte Sfăt, Andreea Bălan și Andreea Bănică s-au numărat printre invitatele petrecerii care au ales a doua temă, glitter-ul, în totalitate.

andreea-balan-elle.jpg

Andreea Bălan, ținută elegantă și sclipitoare la Elle Style Awards 2018
Foto Instagram

Andreea Bănică a optat pentru o rochie lungă și lejeră, cu aspect sclipitor, care îi camufla frumos burtica de gravidă. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară și urmează să aducă pe lume tot o fetiță. Cântăreața și partenerul ei de viață, George Burcea, sunt fericiții părinții ai micuței Ella, care va avea în curând și un partener de joacă.

andreea-banica-elle.jpg

Andreea Bănică, ținută „sexy și rea”
Foto Instagram

Și Andreea Bănică a optat pentru cât mai multă sclipire, purtând un sacou argintiu ce îi lăsa la vedere bustul. Amintindu-și de melodia pe care o cânta acum ceva vreme, Andreea a optat pentru un look de divă „sexy și rea”, atrăgând, cu siguranță, toate privirile la petrecerea în cauză. Ținuta a fost asortată cu un clutch negru, care intră, de asemenea, în cele trei teme ale galei.

brigitte-sfat-cornel-elle.jpg

Brigitte a venit însoțită de Cornel, noul ei iubit
Foto Instagram

Brigitte Sfăt a purtat o rochie sclipicioasă, asortată cu sandale asemănătoare. Ceea ce a făcut-o însă pe vedetă să zâmbească întreaga seară nu a avut legătură cu strălucirea evenimentului în sine, ci cu faptul că Brigitte s-a aflat la brațul noului ei logodnic, Cornel.

Ținutele predominat negre sau extravagante

Majoritatea vedetelor au optat pentru ținute negre la care au adăugat mici detalii scipitoare, pentru a îmbina temele petrecerii. De asemenea, unele invitate mai îndrăznețe, au purtat ținute extravagante, care au făcut cu siguranță furori în seara specială.

[[{"fid":"3364302","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Amalia Enache ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Amalia Enache ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Amalia Enache a ales să poarte o rochie lungă, neagră, din care se descria frumos o fâșie de material strălucitor, confecționat, probabil, din paiete, care a reușit să îmbine perfect două dintre temele petrecerii.

[[{"fid":"3364304","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Alina Eremia","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Alina Eremia","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Alina Eremia, într-o rochie neagră de prințesă, decorată cu accente de agrintiu. Ținuta este, de asemenea, și extravagantă, datorită formei mânecilor și a a terminației rochiei.

[[{"fid":"3364306","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Elena Gheorghe","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Elena Gheorghe","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Elena Gheorghe a optat pentru o ținută de culoare neagră, presărată cu detalii scipitoare pe alocuri. Forma rochiei este însă una cu adevărat specială, aceasta fiind alcătuită din mai multe volane suprapuse.

[[{"fid":"3364308","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Ilinca Vandici","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Ilinca Vandici","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Ilinca Vandici, apariție sexy la ELLE Style Awards. Prezentatoarea TV a purtat un sacou extravagant, cu umeri argintii, iar pe dedesubt a optat pentru un top scliptor și scurt, care îi punea silueta în evidență. Pantalonii aleși au fost unii evazați în partea de jos.

[[{"fid":"3364310","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Corina Bud","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Corina Bud","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Corina Bud, una dintre cele mai extravagante apariții ale serii. Cântăreața a purtat o jacheta supradimensionată, iar din dedesubtul căreia se descria o rochie extrem de scurtă confecționată din animal print. Cizemele lungi au fost elementul cheie al ținutei, acestea ajungând până la coapse.

Loading...

Citește și