Vedetele au plecat în vacanțe de mii de euro după ce au muncit tot anul

6_delia.jpg

Filipine - 2.500 de euro Delia Matache

Vedetele au muncit pe rupte tot anul, iar acum se distrează în vacanţe de lux, pentru care au fost nevoite să umble la puşculiţă. Delia Matache, Diana Enache, Adrian Mutu, Dana Rogoz şi Lidia Buble îşi încarcă bateriile în Filipine, Israel, Maldive, Sri Lanka şi în Portugalia.

Împătimită a destinaţiilor exotice, Delia Matache (36 ani) adoră vacanţele de lux. După o muncă asiduă de-a lungul anului, cântăreaţa şi soţul ei, Răzvan Munteanu, şi-au făcut obiceiul să evadeze peste hotare. După un an încărcat, cântăreaţa a plecat într-o escapadă în Filipine. Delia şi Răzvan sunt ahtiaţi după sejururile pe continentul asiatic. Vedeta se bucură de soare, apă, vegetaţia specifică şi mâncarea tradiţională. O astfel de vacanţă porneşte de la un preţ de 2.500 de euro de persoană.

6_enache.jpg

Israel - 1.000 de euro Diana Enache

Departe de casă, în Israel, se relaxează şi Diana Enache (22 ani). Fiica lui Adrian Enache îmbină acolo utilul cu plăcutul. Artista cântă alături de tatăl ei în staţiunea Eilat, în cadrul unui festival cu tradiţie pentru românii din Israel. Până va urca pe scenă, Diana se bucură din plin de zilele frumoase cu soare din renumita staţiune de la Marea Roşie, la graniţa Israelului cu Egipt. Ea şi-a afişat trupul de zeiţă la soare în costume de baie sexy. După ce va cânta la festival, Diana şi-a propus să ajungă şi la Ierusalim, pentru a se ruga la locurile sfinte. O vacanţă de acest gen în staţiunea Eilat costă peste 500 de euro. Vizitarea locurilor sfinte aduce preţul total la cel puţin 1.000 de euro.

6_rogoz.jpg

Sri Lanka - 2.500 de euro Dana Rogoz, soţul şi fiul ei

Dana Rogoz (33 de ani) şi soţul ei, Radu Dragomir, au ales să-l ducă pe Vlăduţ (4 ani) într-o vacanţă în Sri Lanka. Vedetele au scos din buzunar 2.500 de euro. „În prima zi din 2019 am avut prima lecţie de surf din viaţa mea. A fost senzaţie! Cred că 9 din 10 persoane şi-au trecut în lista de rezoluţii mai mult sport, aşa că pot spune că am început bine anul. În Udawalawe Naţional Park, de fiecare dată când zăream un nou elefant, cântăm toţi trei în cor: Un elefant, doi...şapte, opt... se legănau pe o pânză de păianjen”. Vlad a dat tonul, iar noi – părinţii - evident că am acceptat propunerea”, le-a împărtăşit Dana Rogoz, pe Facebook, fanilor.

6_buble.jpg

Portugalia - 1.800 de euro Lidia Buble şi Răzvan Simion

Lidia Buble (25 de ani) şi Răzvan Simion (38 de ani) şi-au făcut bagajele pe 1 ianuarie şi au plecat într-un concediu romantic în Portugalia, după ce în noaptea de Revelion au muncit pe brânci, în Bucureşti. Cei doi amorezi nu s-au zgârcit la bani, aşa că au fost nevoiţi să scoată din buzunar în jur de 1.800 de euro. „Dimineaţă, la ora 5.00, ne urcăm în avion şi plecăm la Lisabona, unde stăm câteva zile, apoi revin, căci începem matinalul de la Antena 1”, a declarat Răzvan Simion.

6_mutu-2.jpg

Maldive - 5.000 de euro Adrian Mutu şi Sandra

Adrian Mutu (39 de ani) şi-a răsfăţat soţia în Maldive, unde au petrecut clipe de neuitat şi unde au cheltuit în jur de 5.000 de euro. Însă, pe lângă acest sejur, ei trăiesc zi de zi o adevărată aventură în Emiratele Arabe, unde antrenează „Briliantul” fotbalului românesc. Mutu încearcă să-şi construiască o carieră de antrenor şi a luat-o de jos. Fostul internaţional român se ocupă de echipa secundă a clubului Al-Wahda din Abu Dhabi, din Emiratele Arabe Unite, unde „Briliantul” locuieşte cu soţia Sandra şi cu fiul lor, Tiago.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1