Vedete care arată mai bine fără machiaj: «Camuflajul nu este nepărat necesar!»

delia.jpg

delia machiaj
Delia arată mai bine fără machiajul de tv sau de scenă
Foto: arhivă personală

Make-up-ul face minuni şi le scoate din încurcătură pe femei în fiecare zi. Şi viaţa în televiziune înseamnă pentru unele vedetele să treacă pe la cabina de machiaj, deşi nu toate personajele mondene au nevoie acută de camuflaj. Click! a consultat două specialiste în arta machiajului care au stabilit că unele dive arată mult mai bine fără straturi întregi de "tencuială", ce în loc să le evidenţieze trăsăturile, le accentuează defectele.

Ce este mult strică şi este valabil şi în cazul machiajului. În lumea mondenă, vedetele noastre se învârt între micul ecran şi diferite evenimente, la care trebuie să arate mereu ca şi cum ar fi scoase din cutie, dar nu întotdeauna make-up-ul în exces este soluţia salvatoare. Două specialiste au analizat pentru Click! unde greşesc Brigitte Năstase, Adriana Bahmuţeanu şi Delia când trec pe la machiaj şi la ce produse de make-up ar putea renunţa pentru a-şi recăpăta naturaleţea.  

brigitte_colaj.jpg

brigitte nastase machiaj
Brigitte arată la fel de bine, fără machiaj, prin simpla purtare a unor extensii de gene
foto: colaj Click!

"Ea este o femeie frumoasă care și-a întreținut tenul bine de-a lungul anilor și asta se observă mai ales atunci când optează să nu poarte make-up. Pentru evenimente însă alegerea unui machiaj, fie el al unui make-up artist, nu este mereu alegerea cea mai potrivită. Vedeta arată mult mai matură. Sprâncenele negre și ochii conturați o schimbă mult. Pot spune că look-ul final nu i se potrivește!", a concluzionat Bianca Marca, make-up artist.

 

"Brigitte Năstase arată mult mai tânăra nemachiată. Dat fiind că ea se îngrijește și are mereu timp pentru tenul ei şi în cabinetele medicilor esteticieni, camuflajul nu este neapărat necesar", a spus şi Roxana Schwartz. 

Adriana Bahmuţeanu are acelaşi machiaj de când apare la tv

Adriana Bahmuţeanu pare că are acelaşi machiaj de foarte mulţi ani. Vedeta tv a pus însă accent pe o variantă total neinspirată. 

"Bahmu vrea să învingă trecerea timpului prin energia pozitivă pe care ne-o arată mereu, dar alegerea machiajului este cea mai nepotrivită variantă, adoptată dinte toate vedetele autohtone. Tind să cred că se machiază singură într-un stil pe care l-a învățat în televiziune cu mulți ani în urmă și nu vrea sub nicio formă să-l schimbe, considerând că o prinde cel mai bine. O anunțăm pe doamna Bahmuțeanu că dacă s-ar lasă pe mâna profesioniştilor în acest domeniu ar avea o surpriză a unui look mai tânăr și mai natural decât cel pe care îl afișează", a punctat Bianca Marca.

bahmuteanca.jpg

adriana bahmuteanu
Sunt puţine momentele în care Adriana Bahmuţeanu renunţă la tuşul negru
foto: colaj Click!

"Pe Adriana Bahmuţeanu o cunosc personal și pot spune că are tenul unui bebeluș, fără riduri şi pungi. Mie personal îmi place şi machiată, dar aş lucra puțin la linia sprâncenelor", a spus Roxana Schwartz, make-up artist.  

Delia este jurată la X-Factor ( Antena 1) şi nu de puţine ori la filmări a apărut cu tenul încărcat de fond de ten şi pudră. 

"Delia oscilează între look-ul natural și cel de tv, de scenă. Când vedem poze cu ea din vacanță, în timpul liber cu tenul relaxat , cu ochii copilăroși și lipsită de orice urmă de machiaj, consider că este cel mai potrivit stil care i se potrivește", a subliniat Bianca Marca.

"Delia arată superb și machiată dar și nemachiată. În general, cred că se fardează excesiv doar pe scenă având în vedere profesia pe care o are. Cântăreaţa este luminoasă, are un ten bine hidratat şi în general nu are nevoie de multe artificii", a explicat Roxana Schwartz. 

 

Loading...

Citește și

  • machiaj trucuri

    Imaginea unei femei este foarte importantă în fiecare zi. Din momentul în care iese pe ușă dimineață ea trebuie să arate proaspătă, odihnită şi veselă, iar dacă aceste lucruri nu vin natural, atunci make-up-ul joacă un rol important. Specialiştii ne învaţă cum să transformăm un machiaj de zi într-unul de seară în doar trei paşi extrem de uşor de pus în aplicare.

  • În domeniul machiajului, niciodată nu le poţi şti pe toate. Dar îţi poţi îmbogăţi cunoştinţele pe parcurs. Noi am tras cu ochiul la cei mai buni make-up artişti şi am adunat, pentru tine, câteva dintre trucurile lor. Nimeni nu ţi le-a spus până acum.

  • machiaj

    În pictoriale şi la televizor apar ca scoase din cutie, aranjate, fardate şi coafate de cei mai pricepuţi stilişti. Unele vedete din showbizul autohton au fost surprinse de paparazzi şi fără strop de machiaj. Cele mai multe sunt de nerecunoscut fără “mască”. Voi ce spuneţi? Le recunoaşteţi nemachiate?

  • Se întâmplă și la case mai mari, asta este clar. Printre cele mai stylish staruri cu cei mai tari makeup artiști, sunt unele exemple foarte clare de AȘA NU! Când vine vorba de machiaj, cel puțin…