Vasile Muraru: “Îmi este tare dor de Nae Lăzărescu!”

vasile-muraru-si-nae-lazarescu.jpg

vasile muraru, nae lazarescu
Vasile Muraru și Nae Lăzărescu, unul din cuplurile de aur ale revistei românești
foto: arhiva Click!

“Moartea a reușit să ne despartă pe veci”! Asta ne-a spus Vasile Muraru (61 de ani) zilele trecute, când l-am întâlnit la vernisajul “Bucureștiul de azi, Micul Paris de ieri”, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”. Se referea la prietenul și colegul de-o viață, Nae Lăzărescu, cel care ne-a părăsit pe 19 decembrie 2013.

Ani de zile au reușit să amuze publicul din sălile de teatru și din fața micilor ecrane cu glumele lor! Însă acele vremuri au apus din 2013, când Nae Lăzărescu a murit la 72 de ani, iar Vasile Muraru (61 de ani) a rămas fără camarad. Viața merge înainte, așa că actorul face acum cuplu pe scenă pe Valentina Fătu. Prezent marți seară la Vernisajul “Bucureștiul de azi, Micul Paris de ieri”, al artistului Zoltan Lorencz, Vasile Muraru ne-a mărturisit că tânjește după momentele în care era la repetiții și pe scenă, în fața a mii de români, cu Nae Lăzărescu.

img_0015.jpg

Vasile Muraru, Nae Lazarescu, Teatrul de Revista Constantin Tanase, comedie, cuplet
Vasile Muraru a ieșit marți la un vernisaj
foto: Dorin Constanda

“Anul 2018 a început cu alergătură, cu spectacole și, mulțumesc lui Dumnezeu, că sunt sănătos și în formă. Îmi este dor mereu de Nae, dar din păcate asta este! Greu și trist este că nu o să te mai vezi niciodată”, ne-a spus Vasile Muraru. “Îi simt lipsa pe scenă, când trăia Nae era alt gen de cuplu: bărbat-bărbat, acum e altfel, am parteneră, o doamnă. El este mereu prezent în gândurile noastre, dar și aici, la teatru, căci viața lui a fost Teatrul de Revistă Constantin Tănase”, ne-a mai spus Vasile Muraru.

Loading...

Citește și