Văru’ Săndel, mărturisire emoționantă: „Părinții mei m-au părăsit de tânăr. Am crezut că s-a sfârșit viața”

Îndrăgitul artist Sandu Pop, cunoscut de public drept ”Văru’ Săndel”, este invitatul Oanei Turcu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde vorbește deschis atât despre lucrurile frumoase din viața lui, cât și despre cele dureroase.

Mereu pus pe șotii, artistul mărturisește că a trăit momente extrem de grele în momentul în care și-a pierdut părinții, însă a reușit să treacă peste acestea devenind mai puternic și mai conștient de importanța vieții.

”Părinții mei m-au părăsit de tânăr. Acum 14 ani mama și acum 15 ani tata. Am crezut ca s-a sfârșit viața. Ușor, ușor mi-am revenit. Tocmai pentru că am pierdut persoane dragi și am văzut ce înseamnă viața cu bune și cu rele,  am ales să fie cu bune”, mai spune Sandu Pop.

Povestea lui Sandu Pop începe într-o zi de vară a anului 1973, la Cluj, tatăl său lucrând ca muncitor pe şantier la Tarniţa. A făcut primele trei clase la Lozna, în Sălaj, locurile natale ale părinţilor săi, iar apoi a plecat din nou împreună cu familia pe un alt şantier în Bistriţa-Năsăud, unde a terminat gimnaziul. „Când i-am spus mamei că am intrat la facultate a început să plângă, pentru că se gândea că ai mei nu au cum să mă ţină la Bucureşti”, mărturisea artistul în urmă cu câțiva ani pentru revista Taifasuri

Cea care a reușit să-l țină pe linia de plutire și i-a conferit echilibrul de care avea nevoie a fost actuala lui soție. „Nu credeam că mă voi obişnui vreodată cu Bucureştiul. Eu veneam din Ardeal, unde oamenii aleargă doar când plouă. Noroc cu Maria, soţia mea, pe care am cunoscut-o în al doilea an de facultate. Întâlnirea cu ea mi-a schimbat destinul. Nu ştiu cum aş fi rezistat fără ajutorul ei. Ne-am cunoscut întâmplător, ea venind cu sora ei în vizită la colegul meu de apartament”, îşi aminteşte Sandu.

loading...
Loading...