Vârciu munceşte pe brânci ca să-i dea lui Nea Marin datoria de 30.000 €

8-9-vedete-1.jpg

Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, în rolurile fetelor de la Cheeky Girls, într-o ediţie trecută

Unul dintre cei care fac show la Antena 1 e, cu siguranţă, Liviu Vârciu. El e omiprezent în emisiunile postului, dar îi prinde bine fiecare contract, căci trebuie să-şi finiseze vila din Otopeni, dar şi să scape de datoriile făcute, surpriză!, chiar la Nea Marin. El va fi acum în noul sezon de transformări.

Anul trecut a fost benefic pentru Liviu Vârciu (35 de ani), vedeta Antenei 1. Şi-a terminat casa cu etaj din Otopeni, cu ajutorul lui Nea Marin, care i-a împrumutat 30.000 de euro, a apărut în show-ul “Te cunosc de undeva”, sezonul 9 în ediţia din primăvară, dar şi în “Poftiţi la muncă”, emisiune difuzată în toamna anului trecut. Anul acesta, a început cu o invitaţie la “Te pui cu blondele?”, show-ul lui Dan Negru, unde a participat alături de Pepe şi de Nea Marin. Însă lista ofertelor continuă.

Reporterii Click! au aflat, în exclusivitate, că a fost invitat şi în noul sezon al concursului “Te cunosc de undeva”, care va debuta în această primăvară, la Antena 1. Şi nu va participa singur, căci am aflat că va reveni la formula de cuplu pe care a făcut-o în sezonul 9 cu Andrei Ştefănescu, din trupa Alb Negru. Alături de Pepe, Jorge şi Şerban Copoţ, cei patru ”magnifici” au fost cei mai buni concurenţi, fiind redistribuiţi în emisiune cel puţin o dată la două-trei sezoane.

După ce a participat în sezoanele 7 şi 9, acum Liviu Vârciu revine şi în sezonul 11, fiind din nou nevoit să cânte pe tocuri, să poarte peruci şi să se epileze, pentru a intra în pielea unor celebrităţi feminine. El va munci pe brânci, dar speră ca  va reuşi să-i înapoieze cât mai repede datoria lui Nea Marin, care îl consideră ca şi băiatul lui. “Liviu se blocase cu banii şi mi-a zis «tăticuţule, ajută-mă! Dă-mi şi mie 25-30.000 € ca să termin casa»”. 

 

Cu ei se duelează la concursul transformărilor!

Ca în fiecare sezon, mai multe vedete vor intra în „liftul transformărilor” de la „Te cunosc  de undeva”, show al Antenei 1. Iată că am aflat şi numele vehiculate pentru noul sezon. Ruby şi Sore se reîntâlnesc în acest nou proiect, după ce au participat împreună la „Splash, vedete la apă”. Alături de ele, vor mai intra în competiţie Mirela Boureanu Vaida, Biu Marquetti (ex -Mandinga) sau Alex Vasilache ex “Cronica Cârcotaşilor” şi “X Factor”.        

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • liviu varciu reclama firma mobila pe comanda vila baneasa

    De aproape trei ani se chinuie Liviu Vârciu (35 de ani) să-şi termine vila cochetă din Băneasa. Vedeta Antenei 1 locuieşte cu chirie într-un complex rezidenţial din apropierea terenului unde îşi ridică locuinţa, dar gândul îi zboră mereu la casa visurilor sale, care nu este nici acum gata. Artistul a bătut palma cu un bun prieten, proprietar al unei firme de mobilă, şi a reuşit să obţină în schimbul imaginii sale reduceri substanţiale pentru a avea camerele decorate aşa cum îi pofteşte inima.

  • Pe micile ecrane îi vedeţi certându-se ca la uşa cortului, însă Liviu Vârciu şi zbirul nea Marin nu fac altceva decât să respecte un scenariu. În spatele tuturor disputelor, sunt prieteni la cataramă. Mai mult, Liviu susţine că “şeful” lui din emisiunea difuzată de Antena 1 este “tăticul său spiritual”.

  • nea marin liviu varciu poftiti in vacanta

    Click!: Acum ceva vreme ne povesteaţi de datoria de 30.000 de euro, pe care „fiul” Liviu Vârciu o are la dvs. Ce se mai aude cu ea, a fost achitată?

  • liviu varciu, casa, familie, munca

    Liviu Vârciu şi-a îndeplinit visul. Şi-a construit casa mult dorită şi se pregăteşte să se mute cât de curând în ea. Deşi era o zi toridă, sâmbăta trecută, el a muncit cot la cot cu familia sa, care a venit tocmai de la Constanţa ca să-l ajute.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1