Valentina și Cristi Borcea, prima apariție împreună la tv: «Am trecut printr-un război»

110161175_3368092493203031_6624237085650652120_n.jpg

Valentina și Cristi Borcea, apariție tv inedită
Foto Captură ecran Antena Stars

Valentina și Cristi Borcea au acceptat invitația prietenei lor, Nasrin, de a apărea pentru prima dată împreună la tv. Cei doi au vorbit despre copilărie, despre cariere, dar și despre momentele grele prin care au trecut pentru a fi acum fericiți.

 Fostul acționar dinamovist a mărturisit că, în momentul în care a fost arestat, a sfătuit-o pe blondă să-și vadă de viață, însă ea a ținut cu dinții de relația lor si, spune ea, a acceptat să treacă "printr-un război" de dragul bărbatului iubit.

„Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el o să fie un razboi greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună. Noi cumincăm, vorbim foarte mult. Noi știm că vor fi momente în care ne vom contrazice, să nu ne culcăm supărați”, a spus Valentina Borcea la „Star Matinal”.

Cristi Borcea a explicat care au fost piedicile sau greutățile pe care le-au întâmpinat de-a lungul relației, încă de la început. 

„Am avut piedici dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar. I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum că sunt 6 ani și 4 luni. Atunci mi-a spus că nu o interesează nmic și că vrea să fie cu mine indiferent de greutăți”, a declarat Cristi Borcea.

„I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, (...) femeia cu care voi face o familie”, a continuat Cristi Borcea.

Cristi Borcea are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, astfel că, el nu a omis niciun moment pentru a o complimenta. "Ea este jumătatea mea, o femeie caldă, sinceră, extraordinar de corectă", și-a lăudat Borcea soția.


 

Loading...

Citește și

  • valentina pelinel si cristian borcea

    Valentina Pelinel (39) şi Cristian Borcea (50) sunt părinţi cu normă întreagă în perioada izolării. Afacerile au trecut pe plan secund, iar o bună parte din timp este dedicată acum celor trei copii pe care îi au împreună, Milan şi gemenele de un anişor. Deşi s-ar putea crede că viața de familie nu este tocmai liniștită cu un puști de trei ani, mereu pus pe șotii și doi bebeluși, iată că Valentina demonstrează încă o dată că este o mamă care face față oricărei situații. Secretul? Multă răbdare şi un ajutor de nădejde!

  • cristi borcea valentina pelinel si gemenele

    Ziua de 1 martie este una cu adevărat specială pentru Cristian Borcea şi Valentina Pelinel, căci gemenele lor împlinesc un an. Aşa cum ne-au obişnuit cei doi soţi au împărtăşit bucuria pe care o simt cu prietenii virtuali şi au distribuit o fotografie în care se poate citi fericirea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1