Valentina Pelinel şi-a recuperat silueta după nașterea gemenelor

12_33.jpg

Valentina a venit cu fiul ei la un eveniment monden
Citeste tot despre: 

A născut în urmă cu trei luni, mai precis pe 1 martie, două fetițe superbe, pe care le boteza Maria Indira și Maria Rania. Valentina Pelinel a reușit rapid să își revină la formele inițiale, și asta datorită sportului. Luminița Nicolescu a început antrenamentele cu frumoasa blondină.

valentina_pelinel_milan.jpg

valentina pelinel milan
Valentina Pelinel, alături de Milan, fiul ei
Foto: arhivă personală

 

”A început ușor. Nu se recomandă exerciții prea grele în perioada asta, sunt antrenamente specifice pentru perioada postnatală, și evităm expunerea abdomenul inferior. Lucrăm brațele și picioarele. Valentina nu s-a îngrășat prea tare, ea a avut doar burtică, așa că revenirea la greutatea de dinainte a fost foarte ușoară. Trebuie să ținem cont că a făcut mișcare până în ultima  săptămână de sarcină și e un om echilibrat. Ne pregătim pentru cantonamentul de la munte, unde vom face exerciții timp de 16 zile, însă Valentina nu ne însoțește de data aceasta. În acest cantonament programul prevede 3-4 antrenamente pe zi, și pierderea a 6-8 kilograme. E un program sănătos și eficient”, a declarat Luminița Nicolescu pentru Click! 

Valentina Pelinel a născut gemene în 1 martie

Valentina Pelinel (38 de ani) a născut două fetițe perfect sănătoase chiar de 1 martie, la o clinică privată din Capitală! Soția lui Cristi Borcea și-a strâns fetițele în brațe, dar, din păcate, tăticul nu a putut fi prezent la fericitul eveniment. Fostul acționar dinamovist a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia.

 

Loading...

Citește și

  • Valentina Pelinel se ocupă singură de cei trei copii pe care îi are cu fostul finanţator de la Dinamo, cât timp acesta se află la „răcoare”. Actuala doamnă Borcea şi-a înregistrat bebeluşii la Starea Civilă pentru a le face certificate de naştere. Iată ce bine arată Valentina la două săptămâni de la naşterea gemenelor!

  • valentina pelinel mall

    Mămică cu normă întreagă este Valentina Pelinel pentru care creşterea celor trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea a devenit principalul ei obiectiv. Blondina are grijă de casă, da şi de ea. Atunci când timpul îi permite, proaspăta mămică se recuperează după sarcina gemelară, la sala de fitness a bunei ei prietene Luminita Nicolescu, unde obisnuieste sa mearga de ani buni. Fotoreporterii Click! au surprins în imagini cateva ore dintr-o zi a Valentinei Pelinel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1