Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, în luna de miere cu copilul

valentina-pelinel2.jpg

valentina pelinel cristi borcea
Valentina Pelinel a devenit doamna Borcea la 12 septembrie
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Valentina Pelinel, care de 6 zile este proaspăta doamnă Borcea, se bucură de statutul de femeie măritată alături de fostul acţionar de la Dinamo şi de fiul lor, Milan. Cei trei se află în luna de miere, în Bodrum (Turcia), vacanţă în care Cristi Borcea îmbină utilul cu plăcutul, fiind la terapie psihiatrică şi psihologică după perioada de detenţie.

Vacanţele au început să curgă pentru prospeţii însurăţei Valentina pelinel şi Cristi Borcea. Miercurea trecută ( 12 septembrie) cei doi spuneau un da hotărît la Starea Civilă a oraşului Voluntari, iar la doar o zi distanţă, mii plecau spre Turcia. Ceremonia cununiei civile a fost organizată foarte discret de fostul fotomodel, care şi-a chemat la petrecere doar familia şi prietenele apropiate.

cristi-borcea-valentina-pelinel-cununie-septembrie-2018_2.jpeg

Valentina şi Cristi au chefuit la restaurantul "Doi cocoşi"
foto: Mihai Ionescu

Valentina a radiat de fericire într-o rochie roşie ca focul pe care a asortat-o cu buchetul de trandafiri şi a dat o veste în premieră, aceea că este însărcinată cu gemeni şi îl va face pe Cristi Borcea pentru a 9-a oră tătic. Până atunci încă, cei doi se bucură de minunea lor, Milan, pe care l-au luat în luna de miere din Bodrum. 

valentina.jpg

valentina pelinel cristi borcea milan
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, alături de fiul lor Milan, în Turcia
Foto: arhivă personală

De când a fost eliberat, la 2 iulie, Cristi Borcea şi Valentina pelinel au tot bifat escapade. Au fost în Italia, pe Insula Capri, dar şi în Grecia. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • E nuntă mare în showbiz! Valentina Pelinel s-a măritat miercuri (12 septembrie) cu iubitul ei, omul de afaceri Cristian Borcea, semn că socrul vedetei știa bine că cei doi "porumbei" aveau planuri serioase. La două luni de când a fost eliberat condiționat (2 iulie), fostul acționar de la Dinamo a pus la punct toate detaliile nunții cu femeia pe care o numește dragostea vieții lui. Să sperăm că a treia oară va fi cu noroc pentru omul de afaceri!

  • pelinel borcea copil

    Cristi Borcea se poate bucura acum cum se cuvine de familia lui, după ce fostul acționar dinamovist a fost eliberat din închisoare. Împreună cu Valentina Pelinel, acesta s-a relaxat în câteva vacanțe, dar acum și-a luat în serios rolul de tată al micuțului Milan și și-a dus fiul în prima zi de grădiniță.

  • Valentina Pelinel (37 de ani) şi Cristi Borcea (48 de ani) recuperează timpul pierdut. După ce luna trecută, pe 2 iulie, afaceristul a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 4 luni de închisoare, el şi actuala lui parteneră de viaţă nu se mai satură să petreacă timp romantic, împreună. Cei doi o ţin doar într-o continuă vacanţă.

  • Fericire supremă pentru cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea! În ziua în care au decis să devină o familie cu acte, fostul fotomodel a confirmat și vestea pe care o așteptau cu toții: este însărcinată cu gemeni.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5