Valentina Pelinel, petrecere pentru gemenele din burtică

valentina_pelinel.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel este pe ultimă sută de metri cu sarcina
Foto: arhivă personală

Valentina Pelinel are prietene bune, care după nuntă, când au fost domnişoare de onoare, i-au făcut din nou o surpriză plăcută. Blondina, însărcinată în 8 luni, a fost surpinsă cu o petrecere pentru cele două fetiţe pe care urmează să le aducă în curând pe lume. Sâmbătă seara, amicele graviduţei i-au organizat aşa numita petrece baby-show-ul, eveniment importat de la americani, ce se face de obicei pentru a sărbători cu daruri viitoarea mămică şi bebeluşul din burtică.

Într-un decor roz bonbon, Valentina Pelinel a fost sâmbătă seara în centrul atenţiei. Blondina a fost invitată de prietenele ei la o petrecere, ce a fost dedicată de fapt celor două fetiţe care urmează să vină pe lume. A primit cadouri pe care le va folosi când fetiţele se vor naşte.   

valentina.jpg

valentina pelinel baby shower
Foto: arhivă personală

"O surpriză minunată din partea prietenelor mele. Vă mulţumesc pentru un baby shower aşa cum am visat pentru gemenele mele", a notat Valentina pelinel la descrierea unei imagini de la baby-shower.

Valentina Pelinel mai are un băieţel, Milan, împreună cu soţul ei, Cristian Borcea. Vedeta urmează să nască în luna februarie și deşi burtica s-a rotunjit simţitor, blondina este în continuare foarte energică şi merge la sala Luminiţei Nicolescu, profesoara ei de sport, în continuare.

Ce nume a ales Valentina Pelinel pentru fetiţe

Valentina Pelinel și Cristi Borcea abia așteaptă să devină părinți, iar de curând, Valentina Pelinel a dezvăluit care vor fi numele celor două gemene. Soția lui Cristi Borcea este foarte ocupată în ultima perioadă și încearcă să pregătească totul până vor veni pe lume cele două fetițe. "Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (...) Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese", povestea Valentina Pelinel la un post tv.

 

 

Citeşte şi:

 

Acum e doamna Borcea, dar uite cu cine s-a iubit Valentina Pelinel la începutul carierei!

Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni! A confirmat chiar ea vestea

Loading...
 
 

Citește și

  • cristi borcea, valentina pelinel, masina, apartament, gemeni, insarcinata

    Celebrul Cristian Borcea a vândut ştrandul pe care îl deţinea în Crângaşi, iar acum ”sparge” banii pe cadouri. A dat 100.000 de euro pe o maşină de lux pe care i-a dăruit-o soţiei, Valentina Pelinel, în cinstea faptului că îi va dărui fetiţe gemene. Iar asta nu e tot, se pare că pe lista de cumpărături se mai află şi un apartament de lux.

  • Forfotă mare în familia Borcea. Pregătirile pentru nuntă sunt pe ultima sută de metri, iar vineri, înainte să plece spre Budapesta, Valentina Pelinel a făcut slalom prin oraş. Deşi este însărcinată în primul trimestru cu gemeni, proaspăta soţie a lui Cristi Borcea nu se fereşte de activităţi. Iată care a fost programul vedetei înainte să îmbrace rochia de mireasă!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1