Valentina Pelinel îşi ia la petreceri medicul ginecolog

pelinel.jpg

Valentina şi doctorul Herghelegiu, la petrecerea prietenei Sanda Mihai

Frumoasa Valentina Pelinel este însărcinată în şase luni şi urmează ca la finalul primăverii să aducă pe lume primul ei copil, un băieţel.

Cel care-i supraveghează sarcina se pare că este nimeni altul decât medicul Doru Herghelegiu, acelaşi cu care a născut Adriana, soţia lui Dan Petrescu, soţia lui Dan Cruceru, dar şi Anca Serea. Mai mult, Pelinel l-a integrat pe Herghelegiu în grupul ei de prieteni, acesta fiind prezent la aniversarea Sandei Mihai, cea mai bună prietenă a Valentinei.

Frumoasa viitoare mămică şi medicul au fost surprinşi în timp ce vorbeau, probabil, despre copilaşul lui Borcea, iar imaginea a fost postată de sărbătorită pe Facebook, alături de un mesaj destul de elocvent: ”Dragul nostru, dr. Doru Herghelegiu, cu grijă şi afecţiune pentru bebeluşul Valentinei Pelinel”. 

Loading...

Citește și

 • valentina pelinel copil cristi borcea

  2016 este văzut în astrologia chinezească drept un an al evoluției, întrucât Maimuța de Foc, semnul în care ne vom afla până în 27 ianuarie 2017, este o zodie care stimulează creativitatea. Vedetele care vor naște în acest an pot aduce pe lume viitoare genii.

 • În palmaresul Valentinei Pelinel sunt doi bărbaţi super-cunoscuţi, bogaţi şi care au prenumele Cristi. Unul este Boureanu şi a fost politician, iar celălalt- Borcea, fostul patron de la Dinamo pe care îl va face tată de băiat. Totuşi, prima iubire este cea mai importantă şi nu se uită.

 • Schimbată şi la corp, şi la faţă, mai rotunjoară şi la burtică, şi la trup, dar extrem de radioasă. Aşa s-a întors Valentina Pelinel din America, iar fotoreporterii Click! au surprins-o, luni (8 februarie), într-o zi extrem de încărcată pentru o graviduţă în 24 de săptămâni. Printre altele, fostul manechin a mers şi la biserică, pentru că motive de spus rugăciuni are destule.

 • borcea pelinel

  Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

 • valentina pelinel

  Femeia voluptuoasă de acum nu are nimic în comun cu fetişcana de odinioară, cu buze subţiri şi sâni cât pumnul. Valentina Pelinel nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la bisturiu, dar pozele sunt mai mult decât grăitoare. Astfel, când lui Cristi Borcea i s-au aprins călcâiele după ea, blondina era deja „tunată”, fix pe gustul lui.

 • Valentina Pelinel şi-a atras numai critici de când a anunţat la începutul lunii ianuarie că e gravidă, iar copilul ar fi al lui Cristi Borcea. Invitată joi (21 ianuarie) în emisiunea ''Star Magazin'', de la Antena Stars, Monica Tatoiu a dezvăluit că Valentina şi-a premeditat despărţirea de politicianul Cristian Boureanu, lucru care nu i-a picat tocmai bine viitoarei mămici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1