Valentina Pelinel a făcut furori cu inelul de logodnă! Cât a costat bijuteria

miri.jpg

valentina pelinel cristi borcea cununie
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, în ziua cununiei
Foto: arhivă personală

După o relaţie de patru ani, mai mult la distanţă, Valentina Pelinel şi Cristian Borcea au spus un "da" hotărât, miercuri după-amiază la Starea Civilă a oraşului Voluntari. Cei doi miri au fost numai un zâmbet, iar blondina a atras atenţia nu doar cu burtica proeminentă de gravidă, ci şi cu un inel preţios pe care fotoreproterii Click! l-au zărit pe mâna ei stângă. Bijuteria a fost aleasă special de fostul acţionar de la Dinamo pentru femeia pe care o numeşte dragostea vieţii lui şi are un preţ ameţitor.

Valentina Pelinel (37 de ani) şi-a găsit în sfârşit liniştea în braţele bărbatului de care este îndrăgostită nebuneşte şi pe care urmează să-l facă din nou tătic. L-a aşteptat cuminte pe Cristian Borcea (48 de ani) cât timp s-a aflat după gratii şi a avut grijă de afacerile familiei, iar răbdarea şi fidelitatea ei i-au fost răsplătite. Miercuri, Valentina a devenit doamna Borcea, cu acte în regulă. Fostul fotomodelul este la a doua căsătorie, iar Cristian Borcea a fost şi el pentru a treia oară mire, dar asta nu le-a uşurat situaţia şi nu i-a scutit de emoţii.

valentina_inel.jpg

valentina inel cu diamant
Valentina poartă de ceva timp pe inelar bijuteria cu care face furori printre prietene
Foto: arhivă personală

Cei doi miri şi-au stăpânit cu greu trăirile. Au intrat la Starea Civilă a oraşului Voluntari, unde ceremonia de oficializarea a cununiei a fost susţinută cu uşile închise de primarul Florentin Pandele. Îmbrăcată într-o rochie roşie ca focul, scurtă şi care i-a lăsat la vedere burtica de gravidă, Valentina Perlinel a atras atenţia nu doar cu vestimnentaţia şi fericirea de pe chip, ci şi cu bijuteria cu care Cristi Borcea a cerut-o de navastă. Este vorba despre un inel cu un diamant de 1,5 karate, care este estimat de specialişti la aproximativ 13.000 de euro.

valentina_si_milan.jpg

valentina si fiul ei milan
Valentina şi fiul ei, Milan, într-o imagine în care inelul blondinei acaparează toate privirile
Foto: arhivă personală

"Vorbim fără doar şi poate despre un inel scump. Are în jur de 6 grame de aur galben de 18 karate şi un diamant de 1, 5 karate. Preţul lui într-un magazin de producător porneşte de la 6500 de euro, dar acesta se dublează când este achiziţionat dintr-o bijuterie de renume", ne-a explicat Huseyin Kara, proprietarul unui magazin de bijuterii de lux din Bucureşti. 

valentina pelinel cristi borcea copil

Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat la 2 iulie. Fostul acţionar de la Dinamo era singurul condamnat în dosarul "Transferurilor de jucători" care rămăsese încarcerat. El a fost condamnat în 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. În acelaşi dosar au fost condamnaţi Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu.
 

        

Loading...

Citește și

  • valentina pelinel tinuta starea civila

    Valentina Pelinel și-a văzut, într-un final, visul cu ochii! După ce toți admiratorii celor doi se gândeau dacă Borcea va face, într-adevăr, pasul cel mare sau nu, iată că ziua în care fostul acționar de la Dinamo își unește destinul de cel al „femeii vieții lui” a venit! Valentina Pelinel devine de miercuri, 12 septembrie, doamna Borcea cu acte în regulă. Valentina Pelinel a impresionat cu ținuta sa la starea civilă.

  • E nuntă mare în showbiz! Valentina Pelinel s-a măritat miercuri (12 septembrie) cu iubitul ei, omul de afaceri Cristian Borcea, semn că socrul vedetei știa bine că cei doi "porumbei" aveau planuri serioase. La două luni de când a fost eliberat condiționat (2 iulie), fostul acționar de la Dinamo a pus la punct toate detaliile nunții cu femeia pe care o numește dragostea vieții lui. Să sperăm că a treia oară va fi cu noroc pentru omul de afaceri!

  • Fericire supremă pentru cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea! În ziua în care au decis să devină o familie cu acte, fostul fotomodel a confirmat și vestea pe care o așteptau cu toții: este însărcinată cu gemeni.

  • Valentina Pelinel (37 de ani) şi Cristi Borcea (48 de ani) recuperează timpul pierdut. După ce luna trecută, pe 2 iulie, afaceristul a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 4 luni de închisoare, el şi actuala lui parteneră de viaţă nu se mai satură să petreacă timp romantic, împreună. Cei doi o ţin doar într-o continuă vacanţă.