Valentina Pelinel a ajuns pe masa de operație! Ce a pățit soția lui Cristi Borcea

valentina-pelinel.jpg

Valentina Pelinel, mesaj de pe patul de spital
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Valentina Pelinel se confruntă cu probleme de sănătate. Blonda a ajuns pe patul de spital și a fost supusă unei intervenții chirugicale de urgență!

Valentina Pelinel (40 de ani), partenera de viață a lui Cristi Borcea, a suferit un accident de ski în urmă cu opt ani. Blonda fost nevoită să poarte orteză o perioadă. De atunci, blondina a făcut mult sport, dar a fost și însărcinată, ceea ce a înrăutățit lucrurile.

Valentina Pelinel: "Am avut o operație de ligament încrucișat"

Starea ei s-a agravat în ultima perioadă, așa că recurs la o intervenție chirurgicală, pe care a suferit-o în cursul zilei de miercuri, la o clinică privată. După operație, blonda a postat o fotografie cu ea pe patul de spital, prin intermediul căreia și-a anunțat fanii că este bine. “Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani, am făcut sport, am dus două sarcini. Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persooană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact. A trebuit să fac această operație, pentru că nu pot să fiu o persoană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport l

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5